Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Κύπρος Διονυσίου-Ανθεμούς Γαλάτιστας 2-1



Από νωρίς στο "μάτι" τής Ουέφα σχετικά με τα "στημένα" ματς μπήκε η ομάδα μας,καθώς είχε δεν είχε έδωσε δικαιώματα με την εμφάνισή της και με την εξέλιξη του παιχνιδιού της Κυριακής,την πρώτη κιόλας αγωνιστική!

Εξάλλου είναι γνωστές και πολλές οι ανατροπές που έχει κάνει η Ανθεμούς τα τελευταία δύο χρόνια!Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο,αφού οι γηπεδούχοι έχουν δυναμώσει πολύ σε σχέση με πέρσυ,ενώ η ομάδα μας είχε πολλές απουσίες!
Aπ το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι "έκλεισαν" την Ανθεμούς στα καρέ της και προσπαθούσαν να πετύχουν το γρήγορο γκολ,λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.
Ο Θεολόγης Πολυζώης έκανε τα αδύνατα δυνατά,σταματώντας τους αντιπάλους στα τετ α τετ με διπλές και τριπλές αποκρούσεις,αποκρούοντας τα σουτ που πήγαιναν στην εστία και έξω απ αυτήν,μπλοκάροντας σταθερά τις σέντρες και κάνοντας και τον αμυντικό όποτε χρειάστηκε μια και η άμυνα απουσίαζε!Στο 42',κόντρα στην πολιορκία των γηπεδούχων,σε μία αντεπίθεση ο Βασίλης Βλάχος ξαφνικά βρέθηκε σε κενή εστία τελειώνοντας ιδανικά τη φάση με δυνατό σουτ από το 1 μέτρο,ανοίγοντας το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με το πρώτο!Η αναγκαστική αλλαγή του Κρίστιαν στο 52' (τραυματίστηκε,στη θέση του ο Γιάννης Τζεφ) έκανε ακόμα πιο δύσκολο το απόγευμα του Θεολόγη,ο οποίος όμως προφανώς δεν πτοήθηκε απ τις συνεχόμενες επιθέσεις,σταματώντας τους πάντες και τα πάντα!
Ο Γιακούζα,βλέποντας την ώρα να περνάει και καταλαβαίνοντας πως ο Θεολόγης δεν ήταν στο κόλπο,ανέλαβε δράση και ανέτρεψε τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή!
Πέναλτυ και 1-1 για τους γηπεδούχους στο 70',μια και ήταν ο μοναδικός τρόπος να νικηθεί ο Θεολόγης!Στο 80' έγινε αυτό που φαινόταν!
Κόρνερ για τους γηπεδούχους,κακή αντίδραση απ'το Βασίλη Βλάχο στο πρώτο δοκάρι και 2-1 από κοντά!
Η Ανθεμούς δεν μπόρεσε να αντιδράσει,αφού δεν είχε τα ψυχολογικά αποθέματα ούτε τις αντοχές!Διπλό ημίχρονο-άσσο τελικό,με το τελικό 2-1 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού!
Κορυφαίος του αγώνα ο γκολκίπερ Πολυζώης,ο οποίος μετά την προχθεσινή εμφάνιση κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών μάνατζερ,με τις προτάσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη και τους υπεύθυνους του Α.Σ.Ανθεμούς να τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους!Θετικό ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος για το νεαρό Δημήτρη Νταλό,ο οποίος αγωνίστηκε ως δεξί μπακ (50') και ως αμυντικό χαφ (40'),κάνοντας πολλά χιλιόμετρα,ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Μάνος Λιάκος (και οι δύο αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων της Ανθεμούς πέρσυ!).
Πολλούς χώρους κάλυψε και ο Αποστόλης Γούσιος,ο οποίος έλειψε πολύ από την ομάδα μας την περσινή αγωνιστική περίοδο με το σοβαρό τραυματισμό που είχε!Επιστροφή στην ομάδα μας για το Γιώργο Γιαλιά,ο οποίος αποτελεί μία ποιοτική λύση και θα δώσει πολλές βοήθειες!
Πολλά μπράβο στους πιστούς φιλάθλους που δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να δείξουν την αγάπη τους γι'αυτήν!Ευχαριστούμε τη διοίκηση,την ομάδα και το φίλαθλο κοινό του Διονυσίου για την πολύ καλή φιλοξενία,τους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!Επόμενο ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή 9/10 στις 16:00 στο Νίκος Αβέρης,όπου η Ανθεμούς θα υποδεχτεί την ομάδα της Χανιώτης,στοχεύοντας μόνο στους 3 βαθμούς!
Η 11άδα
: Θ. Πολυζώης, Γ. Γιαλιάς, Μ. Σιμώνης, Δ. Νταλός, Α. Καραγιωργάκης, Κ. Πέτσι (52' Γ. Τζεφ jr), Β. Βλάχος (82' Μ. Λιάκος), Π. Κουτζιαρής, Σ. Ματσούκης (75' Κων/νος Σιμώνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: