Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Από καλύτερες θέσεις ετοιμάζονται για νέο γύρο κινητοποιήσεων

Η σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, την ερχόμενη Κυριακή στη Νίκαια της Λάρισας, αναμένεται να είναι η μαζικότερη που έχει γίνει ποτέ


Πανελλαδική σύσκεψη για το σχεδιασμό, την οργάνωση και τον πανελλαδικό συντονισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων ενάντια στην εξοντωτική για τους μικρομεσαίους αγρότες πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή, 30 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας.
Τη σύσκεψη οργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, η οποία συγκροτήθηκε μέσα στο καμίνι των αγώνων και έχει, πλέον, καταγραφεί στη συνείδηση των αγροτών ως ο οργανωτής και ο πανελλαδικός συντονιστής των αγωνιστικών αγροτικών κινητοποιήσεων του αγώνα τους.
Στη σύσκεψη καλούνται να πάρουν μέρος, με εκπροσώπους τους, οι Επιτροπές των Μπλόκων, οι Ομοσπονδίες, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και οι Επιτροπές Αγώνα.Το ενωτικό κάλεσμα απευθύνεται στα Μπλόκα που έχουν τη διάθεση να αντιπαλέψουν την ΚΑΠ της ΕΕ και των κυβερνήσεων, σε όλους τους αγροκτηνοτρόφους, αλιείς που συνειδητοποιούν ότι μπορούν να υπάρξουν αποτελέσματα με μαζικούς λαϊκούς αγώνες ανατροπής.
Τα κέρδη από τον αγώνα υπάρχουν και είναι απτά. Το μεγαλύτερο κέρδος του είναι ότι αναμένεται η σύσκεψη στη Νίκαια να είναι η μαζικότερη που έγινε ποτέ. Το νέο ξεκίνημα για κλιμάκωση του αγώνα θα βρει τη μικρομεσαία αγροτιά πιο έμπειρη, ενωμένη και οργανωμένη........

Δεν υπάρχουν σχόλια: