Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Με Μεγάλη Επιτυχία Ολοκληρώθηκαν Οι Εργασίες του 17ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου

Με μια μεγάλη, μαχητική διαδήλωση  με παλμό και τραγούδια στους δρόμους και τις εργατογειτονιές του Ντέρμπαν, το Σάββατο 8 Οκτώβρη, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 17ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου της ΠΣΟ στη Νότιο Αφρική.

Την Παρασκευή, 7 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την Εκλογή Προέδρου, Προεδρικού Συμβουλίου και Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου. Από το ΠΑΜΕ, εκλέχτηκε στη θέση του Αντιπροέδρου της ΠΣΟ ο Γιώργος Πέρρος, επικεφαλής της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου. Επίσης, το απόγευμα της Παρασκευής, τελευταίας μέρας των εργασιών του Συνεδρίου, εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Απολογισμός και το Σχέδιο Δράσης 2016-2020 της ΠΣΟ.
Το πρωί του Σαββάτου, το Κογκρέσο Νοτιοαφρικάνικων Συνδικάτων έκανε τα αποκαλυπτήρια μνημείου αφιερωμένο στην εργατική τάξη, ολοκληρώνοντας μια διαδήλωση, έμπρακτη έκφραση διεθνισμού και ταξικής Αλληλεγγύης, με τα εργατικά τραγούδια και συνθήματα των νοτιοαφρικάνικων συνδικάτων να συνοδεύουν τις διεθνείς αντιπροσωπείες. Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συμμετείχε στη διαδήλωση του Σαββάτου με τις σημαίες του ΠΑΜΕ να κυματίζουν πλάι-πλάι με τις σημαίες συνδικάτων από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Φωτογραφίες στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση:





Δεν υπάρχουν σχόλια: