Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Σχεδόν έτοιμος ο δρόμος ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ-ΛΙΒΑΔΙΟΥ/ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ

Ωραία λιακάδα σήμερα - με το έμπα του 2018- και είπα να πάω να δω πως πάει η πρόοδος της βελτίωσης του δρόμου ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ-ΛΙΒΑΔΙΟΥ/ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ. 
Και όντως έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Κάτι τελευταίες ...πινελιές χρειάζονται ακόμα
Εδώ ενώνετε η νέα άσφαλτος με την παλιά
Το κακό είναι ότι όταν οδηγείς και συγχρόνως τραβάς όχι μόνο δεν μπορείς να απολαύσεις τον δρόμο και την φύση - χάρμα οφθαλμών ήταν - κινδυνεύεις να πας και στην κυριολεξία για πουρνάρια.  

Παρ΄όλα αυτά και φωτογραφίες τράβηξα και βίντεο. (το βίντεο αργότερα μαζί με το προηγούμενο και με το επόμενο όταν παραδοθεί και ο δρόμος)
 Έχει στρωθεί η χοντρή άσφαλτος μέχρι το "ΤΡΙΕΘΝΕΣ". Μια στρώση, απ΄ότι μας έχουν πει, χρειάζεται ακόμα.

 Να  τοποθετηθούν - είναι απαραίτητα - από την κάτω πλευρά του δρόμου κιγκλιδώματα και η διαγράμμιση (έτσι και δεν γίνει διαγράμμιση από την κάτω πλευρά προβλέπω κανένα βράδυ να πάει κάποιος να μαζέψει πουρνάρια. Μέχρι τώρα προσέχαμε στον χωματόδρομο, αλλά τώρα μαύρη η νύχτα , μαύρη και η ασφάλτος θα τα κάνουμε όλα ΙΣΙΩΜΑ.

Απαραίτητο να τοποθετούν πινακίδες κινδύνου και Πληροφοριακές πινακίδες στην Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου που εκτός από ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ να δείχνουν και ΛΙΒΑΔΙ και ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ. 

 Επίσης πληροφοριακές πινακίδες στο "ΤΡΙΕΘΝΕΣ" που να δείχνουν ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ, ΠΟΛΥΓΥΡΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ακόμα ακόμα ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Και όποια άλλη είναι απαραίτητη.

Και καλό είναι εκεί στο "ΤΡΙΕΘΝΕΣ" να γίνει ένα κιόσκι να μπορεί κάποιος να ξεκουράζεται και απολαμβάνει το κάμπο της Γαλάτιστας και την οροσειρά του ΟΛΥΜΠΟΥ. 
Και πληροφοριακά η απόσταση από την Δ/ση Γαλάτιστας , μέσω "ΜΟΥΤΖΟΥΡΙΔΗ" είναι 6.3 χλμ.

ΑΑΑΑκαι στο σημείο που υπάρχει μια βρυσούλα με μια ποτίστρα που πίνουν και τα ζώα (βλέπε φώτο) νερό, καλό είναι όταν θα πέσει η τελευταία άσφαλτος να ρίξουν και μερικές φτιαριές άσφαλτο μπροστά (Δεν είναι χάλια όπως την βλέπετε;;;;;)

Και με την ευκαιρία καλή χρονιά στους κατοίκους, μαζί με τις εξουσίες τους, του Λιβαδίου και των Πετροκεράσων και με τον νέο δρόμο να αρχίσουμε να βλεπόμαστε τακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: