Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Εργάτες-Μαθητές Ενώνουν τις Φωνές τους Ενάντια στους Ιμπεριαλιστές

Εργάτες, Σωματεία, Μαθητές από όλη την Ελλάδα ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στον ιμπεριαλισμό απαιτώντας την Απελευθέρωση της νεαρής παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι και όλων των παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων στις φυλακές του Ισραήλ.

Τις προηγούμενες μέρες πάρθηκαν μια σειρά νέες πρωτοβουλίες στα πλαίσια της Καμπάνιας της Επιτροπής Νέων της ΠΣΟ «Λευτεριά στην Παλαιστίνη-Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι».
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησε εκδήλωση για την υποδοχή των νέων μελών του σωματείου με τη συμμετοχή του Dured Abu Reda, μέλος της Επιτροπής Νέων της ΠΣΟ από την Παλαιστίνη.
Μαθητές από όλη την Ελλάδα που συναντήθηκαν στην Αθήνα για την Πανελλαδική τους Συνάντηση εξέφρασαν την Αλληλεγγύη τους στην νεαρή παλαιστίνια.
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Χαϊδαρίου έστειλαν το δικό τους μήνυμα Αλληλεγγύης
Οι εργαζόμενοι του καφέ Monumento στηρίζουν τη δράση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων νομού Ξάνθης και συμμετέχουν στην Καμπάνια για την απελευθέρωση της Άχεντ Ταμίμι.
Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ σε μια συμβολική κίνηση παρέδωσε στην Επιτροπή Νέων της ΠΣΟ, που συναντήθηκε στην Αθήνα, την Αφίσα που εκδόθηκε στην Ελλάδα για την Καμπάνια
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΜΕ που συναντήθηκε στις 27 Γενάρη στην Αθήνα, «ντύθηκε» με τα χρώματα της Παλαιστίνης και κάλεσε σε νέες πρωτοβουλίες των Συνδικάτων της ενάντια στην βαρβαρότητα του Ιμπεριαλισμού, για την ενδυνάμωση της Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό
Καλούμε τα Σωματεία, τους νέους εργαζόμενους τους, τους φοιτητές και σπουδαστές να δυναμώσουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με ψηφίσματα, φωτογραφίες με την αφίσα της καμπάνιας και πολύμορφες δράσεις.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι!
Φωτογραφίες εδώ:
ΑΦΙΣΑ Καμπάνιας Εδώ:


29/1/2018


Δεν υπάρχουν σχόλια: