Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι

 Σύμφωνα με στοιχεία των παλαιστινιακών οργανώσεων 350 ανήλικοι παλαιστίνιοι βρίσκονταν φυλακισμένοι στο Ισραήλ τον Δεκέμβρη, ενώ πάνω από 8.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν συλληφθεί και περάσει από Ισραηλινά στρατοδικεία από το 2000. 

Σε αυτά τα στρατοδικεία το ποσοστό καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον των παλαιστινίων αγγίζει το 100%!
Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ που εξοντώνει έναν ολόκληρο λαό δε διστάζει στο να φυλακίζει μικρά παιδιά. Έχοντας αποθρασυνθεί από την στήριξη των ΗΠΑ, αλλά και την πάγια τακτική των «ίσων αποστάσεων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ισραήλ κλιμακώνει τον αυταρχισμό και τις επιθετικότητα του εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.
«Αυτές οι γυναίκες θα πρέπει να μείνουν στη φυλακή μέχρι να πεθάνουν»
Υπουργός Παιδείας Ισραήλ, Ναφτάλι Μπενετ, για την φυλάκιση της 16χρονης παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι και της μητέρας της
Ακολουθώντας αυτή την πολιτική, το στρατοδικείο του Ισραήλ απέρριψε το αίτημα της Αχέντ Ταμίμι να αποφυλακιστεί με εγγύηση, μέχρι τη δίκη της, με την αιτιολόγηση «της βαρύτητας των κατηγοριών».
Το ΠΑΜΕ, σωματεία, νέοι εργαζόμενοι και φοιτητές από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν και στηρίζουν την Διεθνή Καμπάνια της Επιτροπής Νέων της ΠΣΟ απαιτώντας την απελευθέρωση της νεαρής παλαιστίνιας και όλων των παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.
Ενόψει της νέας ακροαματικής διαδικασίας της Αχέντ Ταμίμι, στις 31 Γενάρη (ανήμερα των γενεθλίων της) το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τους νέους εργαζόμενους να δυναμώσουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με ψηφίσματα, φωτογραφίες με την αφίσα της καμπάνιας και πολύμορφες δράσεις.
Αποφάσεις, πρωτοβουλίες, δράσεις μαζί με φωτογραφίες στήριξης της καμπάνιας από κάθε Σωματείο, Σύλλογο ή Επιτροπή να στέλνονται στα mail:
Φωτογραφίες από την καμπάνια στην Ελλάδα εδώ:
Φωτογραφίες από την Καμπάνια σε όλο τον κόσμο εδώ:
Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι

Δεν υπάρχουν σχόλια: