Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πορεύει για τον τίτλο ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ. Μια ανάσα από την κορυφή

Ούτε η ΘΥΕΛΛΑ (Στανού) στάθηκε εμπόδιο στην πορεία του
ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 2-0


Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας,η οποία είπε και επισήμως...."καλό μήνα" και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!!
Όπως είχαμε πει,η νίκη αποτελούσε μονόδρομο μια και φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και το ένα παιχνίδι είναι πιο δύσκολο απ'το άλλο!!
Μόλις στο 2ο λεπτό ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το διαγώνιο σουτ του Μ. Τσιόκανου να περνάει μόλις άουτ!Στο 7' ο αρχηγός Μ. Σιμώνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ αναγκάζοντας τον γκολκίπερ να αποκρούσει με δυσκολία!
Στο 12' ο Κ. Σιμώνης έχασε τεράστια ευκαιρία,όταν η πορεία της μπάλας μπέρδεψε τον αντίπαλο γκολκίπερ,ο φορ της Ανθεμούς βρέθηκε σε κενή εστία με την μπάλα να αναπηδά και να φεύγει ψηλά άουτ!15' μετά και πάλι ο Κ. Σιμώνης με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή τράνταξε το κάθετο δοκάρι ενώ το γκολ ήρθε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου!
Στο 45' ο Μ. Τσιόκανος έκανε μεγάλη διαγώνια μπαλιά,βρήκε τον Γ. Τζεφ ο οποίος πέρασε τον γκολκίπερ και σκόραρε σε κενή εστία,διώχνοντας το άγχος απ'τους γηπεδούχους!Να σημειωθεί ότι παρόλο που η ομάδα μας έχασε την κυκλοφορία της μπάλας απ'το 20' και μετά,δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο!
Στο 2ο ημίχρονο και στο 60' ο Θ. Κουτζιαφάρας έκανε πολύ καλή κάθετη στον Κ. Σιμώνη με τον αντίπαλο γκολκίπερ να τον ανατρέπει πεντακάθαρα έξω απ'την περιοχή,με τον διαιτητή Κουρίδη να του δείχνει την κόκκινη κάρτα!
Από κει και πέρα φάνηκε ότι το απόγευμα θα είναι εύκολο για την ομάδα μας,όμως οι ποδοσφαιριστές έχαναν τη μία μεγάλη ευκαιρία μετά την άλλη,κρατώντας τους αντιπάλους στο παιχνίδι!Παρόλο που έπαιζαν με 10 παίκτες προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις και με στημένα φάουλ να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα μας!
Στο 80' μάλιστα παραλίγο να έχουμε....εμφράγματα,αλλά ο Ν. Σεβαστάς έδειξε τα αντανακλαστικά του κρατώντας το 0!!Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες μια και υπήρξε πολύ σκληρό φάουλ στο Μ. Σιμώνη και ο κ. Κουρίδης έδειξε σωστά τη 2η κίτρινη-κόκκινη στον ποδοσφαιριστή του Στανού!
Στο 85' οι ποδοσφαιριστές της Ανθεμούς αποφάσισαν να τελειώσουν και τυπικά το παιχνίδι,με το Γ. Τζεφ να περνάει πολύ ωραία 2 αντιπάλους μέσα στην περιοχή,να πασάρει στον Κ. Σιμώνη,ο οποίος δεν λάθεψε προ κενής εστίας,πετυχαίνοντας το 17ο προσωπικό του γκολ και γράφοντας το τελικό 2-0!!Η πολύ καλή λειτουργία της ομάδα φαίνεται και απ'το γεγονός ότι κράτησε στο 0 και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Μαριανό)!Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν και πάλι εκεί,στηρίζοντας την ομάδα,παρά τη βροχή και το κρύο!!Πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Κουρίδη!
Η φωτιά στην κορυφή εννοείται πως παραμένει και πλέον η ομάδα μας πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική στη Συκιά για μεγάλο ντέρμπυ,μια και η τοπική ομάδα βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πίσω απ'την Ανθεμούς,ενώ διαθέτει πολύ ισχυρή έδρα!
Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε να διαθέσει λεωφορείο προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν το παρόν οι φίλαθλοί μας!!
Λόγω περιορισμένων θέσεων,όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον Γενικό Γραμματέα Χάρη Πλάτσκο (6979020215) ή με τη σελίδα στέλνοντας μήνυμα !
Η ημέρα του ματς θα οριστεί την Τρίτη!

Η 11άδα: Ν. Σεβαστάς, Α. Μπουσνάκης, Μ. Τσιόκανος, Α. Δαιμόνης, Στ. Σκονδράνης, Μ. Σιμώνης, Β. Βλάχος (67' Α. Σακελλάρης), Θ. Κουτζιαφάρας (80' Τ. Χλιάπας), Κ. Σουάνης, Γ. Τζεφ, Κ. Σιμώνης

Η βαθμολογία:
1. Αριστοτέλης Σταγείρων 44
2. Ανθεμούς Γαλάτιστας 43
3. Προποντίς Ν. Μαρμαρά 42
4. Τορωναίος Συκιάς 40
5. Χολομών Ρ/Π 38
6. Άρης Παλαιοχωρίου 37
7. Αστήρ Αγίου Νικολάοου 37
teo

Σημείωση δική μας: Ο αγώνας που επρόκειτο να δώσει η Παιδική ομάδα του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ με την αντίστοιχη της ΘΥΕΛΛΑΣ στον Στανό αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας από την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: