Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τάσος Κανταράς(*) με συμβούλους της Δ.Ε.Κ. στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων της Γαλάτιστας

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης για την Ανατροπή στο Δήμο Πολυγύρου, αποτελούμενη απο τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσο Κανταρά και τους δημοτικούς συμβούλους Παπούλιο Γιάννη, Μαλάκο Βασίλη και Γιαλιά Νίκο, παρέστη στους αγιασμούς των σχολείων της Γαλάτιστας.
Ο Τάσος Κανταράς στον χαιρετισμό του, "τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να στηριχτούν τα δημόσια σχολεία, ιδιαίτερα της αγροτικής περιφέρειας, η οποία υφίσταται τις συνέπειες των ατελείωτων μνημονιακών πολιτικών.
Πολιτικές που έχουν στερήσει βασικούς πόρους σε υλικά μέσα και εκπαιδευτικό προσωπικό. Ευχήθηκε στους δασκάλους, τους γονείς και τους μαθητές, συλλογική αγωνιστική προσπάθεια, για να γίνει το σχολείο η δημιουργική κυψέλη, που θα συμβάλλει στην προοδευτική ανάταση της κοινωνίας και της πατρίδας γενικότερα".

(*) Ο Τάσος Κανταράς είναι και υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με την ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Κανταράς και οι δημοτικοί του σύμβουλοι ήταν? Αλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δεν υπήρχαν?

Ανώνυμος είπε...

βρε..βρε τι κάνουν οι εκλογές

tseligas είπε...

Το κείμενο της ανάρτησης αυτής είναι αντιγραφή από εδώ: (https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-929887190379573/timeline/)εμείς απλά προσθέσαμε δυο φωτογραφίες, και ήταν παράλειψη μας που δεν αναφέραμε την πηγή μας.