Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Το Πολιτιστικό κέντρο της Γαλάτιστας είναι για τους συλλόγους και όχι για τις "επιχειρήσεις"

Το πολιτιστικό κέντρο της Γαλάτιστας, κατά την ταπεινή μας άποψη, δημιουργήθηκε για να στεγάζει τις ανάγκες των διαφόρων συλλόγων της Γαλάτιστας για τις ανάγκες τους  και να δημιουργούν πολιτισμό.
Και όντως βρήκαν στέγη αρκετοί σύλλογοι.
Όμως είχαμε δει πριν το καλοκαίρι η αίθουσα να έχει παραχωρηθεί σε  κάποια σχολή για να μαθαίνει πολεμικές τέχνες στα παιδιά.(αν θα συνεχιστεί και φέτος δεν το ξέρουμε) . Για μας όποια επωνυμία συλλόγου κι αν έχουν αυτοί οι σύλλογοι  – άλλο ένα παράδοξο της αθλητικής νομοθεσίας μας-από τη στιγμή που πληρώνει ο γονιός στον δάσκαλο για να διδάξει στο παιδί το άθλημα και όχι ο σύλλογος στον δάσκαλο ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
Αλήθεια υπάρχει απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας και κατ΄ επέκταση απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου  η παραχώρηση του χώρου στη συγκεκριμένη σχολή, ακόμα και με ενοίκιο;;;
Ότι και να ΄ναι το θεωρούμε απαράδεκτο για μην πούμε μεμπτό.
Πριν  μέρες ακούσαμε ότι σκέφτεται η ηγεσία της Δημοτικής Κοινότητας να παραχωρήσει τζάμπα και σε άλλη παρόμοιο σύλλογο για διδάξει χορούς κλπ την αίθουσα. Θα περιμένουμε να δούμε αν αυτό που ακούσαμε είναι αληθές , αν θα τεθεί θέμα σε συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας και τελικά ποια θα είναι η απόφαση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: