Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά...... και στις ΝουΔούλας το...μαντρί οι συνιστώσες"

Χαμός με τις κατά Μεϊμαρ «συνιστώσες» της ΝουΔούλας.
Πρώτη που έσκασε μύτη η  του πατρός Μητσοτάκη  – έχουμε και της θυγατρός - με την υποψηφιότητα του υιού Κούλη.
Δεύτερη η Βασιλική με την υποψηφιότητα του Τζιτζικώστα. Ποντάρει στην καραμανλική στήριξη αλλά διαβάζουμε πως δεν θα του την σώσει ο Κ.Κ. Όπως και να το κάνουμε ο πατήρ Τζιτζικώστας ποτέ δεν είχε κρύψει τα φιλοσασιλικά αισθήματα.

 Τρίτη η Αβερωφική με ολίγη από Καραμανλισμό με τον ΜΕΪΜΑΡ – ήταν βλέπετε στους Κενταύρους και στους Ρέιντζερς του Αβέρωφ. Αυτός το σκέφτεται ακόμα. Παλιά αλεπού, θα δει πως ….τραβάνε οι άλλοι και θα αποφασίσει Περιμένει να δει σε ποιον θα δώσει το Καραμανλικό δακτυλίδι ο Κ..Κ.. Είναι του δόγματος «Σπρώξε με κι ας πέσω»
Τέταρτη η ακροδεξιά των Μπουμπούκου-Τσεκουράτου. Εδώ ακούγεται πως θα κατέβει ο Τσεκουράτος. Όχι ότι έχει την πιθανότητα να εκλεγεί αλλά να θέλουν να κάνουν ποιο εμφανή την παρουσία τους στο Αβερώφειο «μαντρί»
Πέμπτη  έχουμε την κεντρώα Καραμανλική με ολίγη από ΘυγατρικόΜητσοτακέικο που προωθεί τον υιόν Κώστα. Βλέπεις ο πατήρ Μπακογιάννης ήταν καθαρός Καραμανλικός.
Ακούγονται  ακόμα και άλλοι δελφίνοι αλλά μάλλον είναι κουρναχτός  για να κάνουν έντονη την παρουσία τους. Θα τα βρούνε στο δρόμο, ή αν κατέβουν όλοι αυτοί που λέγεται ότι θα κατέβουν υποψήφιοι στο ….δεύτερο γύρο θα διαλέξουν συνιστώσα.
Τώρα αν  υπάρχουν και άλλες Μεϊμαράκειες συνιστώσεις θα φανεί


Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: