Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν προληπτικός Καρδιαγγειακός Έλεγχος στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δ.Πολυγύρου

            Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 διοργανώνεται από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» δωρεάν προληπτικός Καρδιαγγειακός Έλεγχος στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. όλου του Δήμου Πολυγύρου, στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Πολυγύρου.

            Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, σε όποιον από τους παρευρισκόμενους το επιθυμεί, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος, ο οποίος θα περιλαμβάνει έλεγχο Λιπιδαιμικού Προφίλ (Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, γλυκόζη αίματος κ.α.) & μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης, από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας. Την εξέταση θα πραγματοποιήσει ο παθολόγος ιατρός, κ. Μάριος Πυρπασόπουλος.
            Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί ενώ μοναδική προϋπόθεση για την διενέργεια του ελέγχου είναι να μην έχει γίνει κατανάλωση τροφής 12 ώρες πριν την αιμοληψία.
            «Η δράση αυτή σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και την ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου για τις εξετάσεις που προτείνονται για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων  νοσημάτων. Σταθερός  μας  στόχος αποτελεί  ο σεβασμός της ανθρώπινης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών για τους παράγοντες κινδύνου από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας» τόνισε η πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου καλώντας όλο τον κόσμο να συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό.
            Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι εξετάσεις θα γίνουν σε δύο μέρες.
            Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 2371023086

Από το Γραφείο Τύπου

του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: