Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τάσος Κανταράς επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στη Χαλκιδική


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  στο Δημαρχείο Πολυγύρου, ανοικτή σύσκεψη της Προσωρινής Επιτροπής της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΛΑ.Ε) Χαλκιδικής.  Κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τους Τ. Κανταρά και Γ. Παραλή για τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το διακύβευμα των εκλογών της 20/9. 
Συζητήθηκε εκτενώς, ο σχεδιασμός της εκλογικής δουλειάς της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στον Νομό Χαλκιδικής, τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και οι προτεραιότητες  που θέτει η ΛΑ.Ε για την αντιμετώπιση τους.  Αποφασίσθηκε η συγκρότηση προσωρινών επιτροπών στήριξης σε όλους τους δήμους και τα χωριά του νομού. Συζητήθηκε η δομή και η στελέχωση του ψηφοδελτίου. Αποφασίσθηκε ομόφωνα, να τεθεί επικεφαλής της λίστας στον Νομό Χαλκιδικής ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΝΤΑΡΑΣ. Η ολοκλήρωση και η επίσημη ενημέρωση του ψηφοδελτίου της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Χαλκιδικής, θα γίνει την Παρασκευή 4/9.

Ως Γαλατσιάνους,μας δίνεται η ευκαιρία  και με τη ψήφο μας και με τον αγώνα μας να  στείλουμε στη νέα Βουλή τον πρώτο Γαλατσιάνο Βουλευτή





Δεν υπάρχουν σχόλια: