Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ....

.... μας καλεί να δώσουμε το παρόν στο συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη στο Σύνταγμα
 
  Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα, Έλληνες και Μετανάστες.
  Εκατοντάδες σωματεία, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, επιτροπές αγώνα, άνεργοι, αγροτικοί σύλλογοι, αυτοαπασχολούμενοι, οργανώσεις νεολαίας, συνταξιούχων, γυναικών διοργανώνουν
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ
στις 12:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  Δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει και το Συνδικάτο μας.
Ότι έχουμε κερδίσει, όσα βάσανα έχουμε ξεφορτωθεί από τις πλάτες μας, το καταφέραμε με τον δικό μας αγώνα. Όταν βάλαμε στην άκρη φωνές και επιχειρήματα που μας καλούσαν «να είμαστε φρόνιμοι, να είμαστε λογικοί στις απαιτήσεις μας, να προσδοκούμε λύσεις από τους φιλεύσπλαχνους εργοδότες και το αστικό κράτος».
  Δεν έχουμε ευθύνη εμείς για τη σημερινή βαρβαρότητα που ζούμε. Έχουμε όμως ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ. Να σπάσουμε τα δεσμά της σύγχρονης σκλαβιάς, για ανάπτυξη που θα ικανοποιεί τις δικές μας ανάγκες.
 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ:
 
Για τα προβλήματα των ανέργων και των οικογενειών τους
 

Για την Κοινωνική Ασφάλιση, τις Συντάξεις, την Υγεία

 
Για τους μισθούς και τα μεροκάματα
 
  Καλούμε τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους στις κατασκευές και όλη την εργατική τάξη με τις οικογένειές τους, να δώσουμε βροντερό παρών στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την 1η Νοέμβρη στις 12:00 στο Σύνταγμα.
 
  Να βάλουμε θεμέλια για μεγαλύτερους αγώνες που θα φέρουν νικηφόρα αποτελέσματα μέχρι την απαλλαγή από το γερασμένο και σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά ανεργία, φτώχεια, ανέχεια.
 
 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΥΝΑΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: