Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Με ψήφο στο ΚΚΕ να αχρηστεύσουμε τις παγίδες που στήνουν στο λαό

Αποσπάσματα από το χαιρετισμό του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στις εκδηλώσεις για το Μπλόκο της Κοκκινιάς
  • Ο λαός μας τα έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα, τα έχει δει όλα. Κυβερνήσεις δεξιές, κυβερνήσεις κεντροδεξιές, κυβερνήσεις αριστερές. Κυβερνήσεις μονοκομματικές και πολυκομματικές συνεργασίας. Εμπιστεύτηκε πολλούς μέχρι τα τώρα. Τώρα, πρέπει να δοκιμάσει να κάνει αυτό που δεν έχει κάνει ακόμα, μέχρι σήμερα, από τα χρόνια της Αντίστασης και των μεγάλων ηρωικών αγώνων. Να βαδίσει με το ΚΚΕ, στο δρόμο του αγώνα, της μεγάλης λαϊκής συμμαχίας ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, στο δρόμο της συνολικής ανατροπής.
  • Λίγες μόλις βδομάδες πριν από την κάλπη, νέες παγίδες στήνονται μπροστά στο λαό. Για να τον πείσουν ότι έχει μία και μόνη επιλογή: Να επιλέξει, δηλαδή, ποιος θα ολοκληρώσει τη σφαγή του, ποιος, ποια κυβέρνηση θα υλοποιήσει το 3ο σκληρότερο μνημόνιο, που ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα.
  • Σκεφτείτε αυτό που δεν το είχατε υποπτευθεί ποτέ πριν από μερικούς μήνες: Κόμματα που τσακώνονται μεταξύ τους, είπαν ΝΑΙ στο 3ο μνημόνιο. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι από τη μια και ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από την άλλη.
  • Ολοι μαζί, και ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 1 του Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2 του Λαφαζάνη, παραμύθιαζαν τους εργάτες, τους ανέργους ότι θα σκίσουν τα μνημόνια!
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: