Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Πανέτοιμος ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ για το 3 στα 3 την Κυριακή


Γεμάτη η Κυριακή για τον ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ αφού με την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα των ΝΕΩΝ από το Σάββατο στην Κυριακή θα έχει δυο αγώνες την ίδια μέρα
Ας τα βάλουμε σε μια σειρά.

Ο  αγώνας των για το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ της ομάδας του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ  με την ομάδα του ΑΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005  που είχε οριστεί να γίνει το Σάββατο 10/10 στο γήπεδο της ΚΑΛΙΘΕΑΣ στις 11.00  θα γίνει την Κυριακή 11/10 στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. ΤΣΑΜΤΣΙΔΗΣ

ΠΡΟΣΟΣΧΗ!!!!!! Να το πούμε και πάλι. Όταν υπάρχει ένας διαιτητής δεν παίζουμε ποτέ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΦΣΑΪΝΤ και προσέχουμε πάρα πολύ. Είναι αδύνατο ένας άνθρωπος να παρακολουθεί τα πάντα. Και προπαντός ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ στον διαιτητή όσο δίκαιο κι αν έχουμε Κάνουμε κακό και στον εαυτό μας και προπαντός στην ομάδα (αυτά ισχύουν και για τους μεγάλους.)
Ατυχία , λόγω κακοκαιρίας, το μπανάκι όχι μόνο των ποδοσφαιριστών αλλά και  όσων θα ακολουθήσουν την ομάδα να το πάρουν στη θάλασσα.

Εν τω μεταξύ η ΑΝΔΡΙΚΗ ομάδα του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ θα αντιμετωπίσει την ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ και πάλι «εκτός έδρας» - στο γήπεδο του ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - αφού το «ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ» και λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων δεν είναι ακόμα έτοιμο 
Ο αγώνας θα αρχίσει στια 16.00 και θα το διευθύνουν οι: ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Ι.- ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ - ΚΕΧΑΓΙΑΣ
Με ανεβασμένο το ηθικό τους οι ποδοσφαιριστές, μετά  και τις δυο πρώτες νίκες τους, θα ριχτούν στη …μάχη για το 3 στα 3 με την ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ που πιστεύουμε ότι θα έχουν και την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων  της.

Διάολε ένα «τσιγάρο» δρόμος είναι ο Άγιος Πρόδρομος από τη Γαλάτιστα. Ας ξεκουράσουμε λιγάκι τον καναπέ και το κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: