Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Για τα κενά του Γυμνασίου Μεγάλης Παναγίας

Οι βουλευτές του Κ.Κ.Ε.  Γιάννης Δελής και Σάκης Βαρδαλής κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής με την οποία ζητούν να καλυφθούν άμεσα τα εκπαιδευτικά κενά του Σχολείου.





Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Μεγάλης Παναγίας Εκπαίδευσης
19-10-2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Προς: Διεύθυνση Δευτ/βάθμιας Χαλκιδικής. Ν. Χαλκιδικής.

Κοιν:

1) κ. βουλευτές του ν. Χαλκιδικής
2) κ. Δήμαρχο Αριστοτέλη
3) Τοπικά μέσα ενημέρωσης κι επικοινωνίας.

Κύριοι,
Σας κάνουμε γνωστό, ότι σήμερα 19-10-2015, στο γυμνάσιο της Μεγάλης Παναγίας, δεν έχουν τοποθετηθεί ένας καθηγητής μουσικός, ένας φιλόλογος και ένας φυσικός, με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να «μένουν πίσω» μαθησιακά και να υστερούν σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους.

Αν θεωρείτε σωστό, να περιμένουμε κι άλλο αυτή την καθυστέρηση, κάνετε λάθος! Σε επικοινωνία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει εκπαιδευτικό διαθέσιμο προσωπικό για τις συγκεκριμένες ειδικότητες!!!

ΖΗΤΑΜΕ:

1) Την έμπρακτη συμπαράστασή σας, προκειμένου να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας!!! Δεν μπορεί τα παιδιά μας να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, σήμερα 20-10-2015, αρχαία, φυσική, βιολογία, γεωγραφία και μουσική!!!!

2) Να μάθουμε από το Υπουργείο Παιδείας τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα!!

3) Θα προχωρήσουμε εμείς στο κλείσιμο του σχολείου μας, αν δεν τοποθετηθούν άμεσα οι ειδικότητες που λείπουν στο Γυμνάσιο!

4) Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες!!!

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: