Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η "ΑΝΑΤΟΛΗ" και ο "ΑΘΩΝΑΣ", μας καλούν

Το Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» και το Οικοτροφείο «ΑΘΩΝΑΣ» της  Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Έρευνας, Εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΣΥΝΘΕΣΗ» με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας  σας προσκαλούν σε μια rock βραδιά την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 στο Zanzi Bar στον Πεζόδρομο Πολύγυρου με προσκεκλημένο το DJ Δημήτρη Ατζαμή. 

Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας έχει ως θέμα την «Αξιοπρέπεια στη Ψυχική Υγεία» τονίζοντας ότι οι άνθρωποι που ζουν με μια ψυχική ασθένεια μπορούν και αξίζουν να ζουν με αξιοπρέπεια ενισχύοντας τη σημασία  του σεβασμού, του δικαιώματος στην επιλογή και στην ελεύθερη βούληση. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων πάνω σε ζητήματα ψυχικής υγείας και ασθένειας αφού ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η ενημέρωση και η πρόληψη. 

Το Οικοτροφείο «ΑΘΩΝΑΣ» και το Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» είναι Μονάδες Ψυχικής Υγείας, που ανήκουν στο δίκτυο των κοινοτικών, επανενταξιακών υπηρεσιών του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Νομού Χαλκιδικής προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν, χρηματοδοτούνται και εποπτεύονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια: