Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών θέλουν να μας πετάξουν στον καιάδα. Ξεσηκωμός!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)
Χαλκοκονδύλη 37, Πλ. Βάθη 2ος όροφος τηλ:210-5221411 www.eskamea.gr, eskamea@otenet.gr

Τρίτη και 13 και η κακή τους μέρα.
Μεγάλη Παναναπηρική συγκέντρωση στις 12:30μμ στο Υπ. Οικονομικών στο Σύνταγμα.


  1. Με το 3ο μνημόνιο καταργούν ουσιαστικά την πρώτη μεγάλη κατάκτηση της εργατικής τάξης, τις αναπηρικές συντάξεις. Αφού η κατώτερη σύνταξη αναπηρίας θα είναι μόνο 87€.
  2. Πάνε στα 67 χρόνια τους ανάπηρους εργαζόμενους, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, αιμορροφιλία, παραπληγικούς, τυφλούς όταν για κάποιες κατηγορίες το προσδόκιμο ζωής δεν φτάνει ούτε τα 55 χρόνια.
  3. Μειώνουν κατά 50% τις δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την πρόνοια (900εκ €) οδηγώντας στο κλείσιμο τα περισσότερα ιδρύματα. Στην κατάργηση επιδομάτων για τους περισσότερους ανάπηρους και χρονίως πάσχοντες, αφού η καταβολή τους θα συνδεθεί με το κατώτερο εγγυημένο εισόδημα. Δηλαδή ψίχουλα για τους πιο εξαθλιωμένους -200€ το μήνα- και αυτό όταν δεν έχεις κανένα άλλο εισόδημα και ούτε κοτέτσι στο όνομά σου!!! Τα περισσότερα ειδικά σχολεία κλειστά ή να υπολειτουργούν λόγο των ελλείψεων του προσωπικού και της αυτοχρηματοδότησης γιατί προέχει η επιχειρηματικότητα!!!... Οι μεταρρυθμίσεις, οι ανάγκες των πλουσίων να γίνουν πλουσιότεροι, των στηριγμάτων της κοινωνίας τους.
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
Οι κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων και τα κόμματα του κεφαλαίου, η ΕΕ και οι συμβιβασμένες κρατικοδίαιτες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΕΣΑΜΕΑ, ΠΟΣΓΑΜΕΑ άλλα και ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.
Οι ζωές μας σε κίνδυνο Ξεσηκωμός! Οργάνωση, Αγώνας ο μόνος δρόμος.
Την Τρίτη μαζί με τις οικογένειές μας όπως ξέρουμε να παλεύουμε και να μαχόμαστε θα είμαστε έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Δεν πέφτουμε στην παγίδα των δήθεν εξαιρέσεων, στο παιχνίδι του διαιρεί και βασίλευε, το μέγα άθλημα της εξουσίας.
Ενωτικά, αποφασιστικά, απαιτούμε:
·         Καμία σύνταξη και ιδιαίτερα οι συντάξεις αναπηρίας κάτω από 600€.
·         Ούτε 1€ περικοπή στα επιδόματα αναπηρίας και τις αναπηρικές συντάξεις. Επέκταση με βάση τις ανάγκες σε αυτούς που δεν έπαιρναν ως τώρα επίδομα όπως κωφούς, αλσχάιμερ και αυτούς με μέσα ποσοστά αναπηρίας.
·         600€ επίδομα ανεργίας σε όλους τους ικανούς προς εργασία ανάπηρους, χρονίως πάσχοντες για όσο κρατάει η ανεργία.
·         Μαζικές προσλήψεις με μόνιμη και σταθερή δουλεία για ΑΜΕΑ και γονείς.
·         Καμία πληρωμή από ανάπηρους, χρονίως πάσχοντες αλλά και όλο τον λαό για τα αναγκαία φάρμακα και θεραπείες.
·         Κατάργηση του ΦΠΑ είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, για φάρμακα, εξετάσεις, θεραπείες και τεχνικά βοηθήματα.
·         Να ανοίξουν τώρα όλα τα ειδικά σχολεία σε πλήρη λειτουργία, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, να καταργηθούν τα τροφεία.
·         Να καταβληθούνε τώρα όλα τα δεδουλευμένα που οφείλετε στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες πρόνοιας και της ειδικής αγωγής.
·         Κλιμακώνουμε των αγώνα μας, μαζικοποιούμε τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων, πυκνώνουμε τις γραμμές της Σ.Ε.Α.ΑΝ. αποκούμπι και απαντοχή για κάθε ανάπηρο και χρόνιο πάσχοντα, από τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Παίρνουμε την δική μας θέση μάχης στην Κοινωνική Συμμαχία ενάντια στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, και των στηριγμάτων της. παίρνουμε μέρος αγωνιστικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα στις 22 Οκτώβρη.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: