Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

 Δήλωση του Τάσου Καντάρα, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνου Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα νέα κρούσματα ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Χαλκιδική και τη Καβάλα.

Η θανατηφόρα ευλογιά των αιγοπροβάτων, που έχει θερίσει δεκάδες χιλιάδες ζώα μέχρι τώρα στη Θράκη, επεκτάθηκε δυστυχώς και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Καβάλα, η Δράμα και η Χαλκιδική. Σήμερα βεβαιώθηκε κρούσμα ευλογιάς, σε εκτροφή αιγοπροβάτων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λακκώματος, από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Χαλκιδικής! Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο κ. Π. Κουκουλόπουλος, θέλουν να αγνοούν την πραγματικότητα, συνεχίζουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Ανακοινώνουν από πέρσι ακόμη, ζώνες προστασίας, ζώνες επιτήρησης,  μέτρα επί μέτρων για τον περιορισμό της νόσου, τα οποία εκ του αποτελέσματος εφαρμόζονται μόνο στα υπουργικά τους γραφεία. Γιατί μόνο εκεί, δεν έχει φτάσει ακόμη η ευλογιά και ο καταρροϊκός πυρετός!      
Η κτηνοτροφία κινδυνεύει. Οι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε απόγνωση.                                             Η περαιτέρω παραμονή της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των απερίγραπτων υπουργών της,θα τους δώσει τη χαριστική βολή.

6/10/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: