Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Στις 5 Σεπτέμβρη το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ

Σε συλλαλητήριο με αφορμή τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης καλεί το ΠΑΜΕ, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους. Στην ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημειώνει: «Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας, στο νέο μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από κοινού με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.
Δεν πρέπει να χαθεί στιγμή. Καμία ανοχή. Δε χωρά απογοήτευση και εφησυχασμός. Στην επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - επιχειρηματικών ομίλων απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργατογειτονιά. Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές. Η προοπτική βρίσκεται στους ισχυρούς ταξικούς αγώνες και σε μια ισχυρή Λαϊκή Συμμαχία που θα διεκδικήσει ο λαός μας να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει, απαλλαγμένος από την ΕΕ και τους καπιταλιστές που τον εκμεταλλεύονται.
Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στο νέο μνημόνιο - λαιμητόμο, με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενόψει της ΔΕΘ. Δεν δίνουμε καμία συναίνεση στα βάρβαρα μέτρα, οργανώνουμε την πάλη για να ακυρωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά. Ολοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: