Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Πλαστικό χρήμα ο δούρειος ίππος για μελλοντικούς δούλους…

Ο λόγος που το δημιουργησαμε είναι για να μπορέσουμε ολοι μας να έχουμε ένα τείχος, μία άμυνα σε όλα αυτά που σήμερα έχουν έρθει ήδη μπροστά στα μούτρα μας .
Γιατί όπως και να το κάνεις είναι αλλιώς να χρησιμοποιεις το δικό σου νόμισμα, το νόμισμα που ανήκει στους ανθρώπους, στους πολίτες και όχι το νόμισμα ή το πλαστικό χρήμα ή ότι άλλο θελήσουν αυτοί …πόντους, ηλεκτρονικά κόλπα κοκ και θα το ελέγχουν 100% .



Μετά το κολπάκι με το capital control αντί η ανθρωπότητα να κατανοήσει ότι το μικρόβιο και ο εχθρός είναι η ίδια η τράπεζα και ότι αυτήν την μέθοδο και το σύστημα το χρηματοπιστωτικό πρέπει να καθαρίσουμε και να αλλάξουμε…. εμείς σαν ανθρωπότητα επιλέγουμε να μπούμε πιο βαθιά μέσα στην αρρώστια …

Υπηρεσίες που μέχρι σήμερα οι καταναλωτές πληρωναν με μετρητά όπως είναι οι γιατροί ηλεκτρολόγοι κλειδαράδες υδραυλικοί οικιακοί βοηθοί και ότι είχε κοντινή σχέση με υπηρεσία από δω και πέρα θα πληρώνεται με πλαστική καρτούλα με πλαστικό χρήμα .

Κλασικές κινήσεις του σκατοψυχη να σε οδηγήσει στην δική του ξανά κυριαρχία και έλεγχο όταν θα φέρει την αχρήματη κοινωνία .

Έτσι λοιπόν με την έννοια καταπολέμησης της φοροδιαφυγής που δεν έχει καμία ευθηνη η φοροδιαφυγή σε οποιοδήποτε χρέος αλλά έχουν μόνο οι τραπεζίτες και το χρηματοπιστωτικο σύστημα και η φούσκα του , με αυτή τη δικαιολογία λοιπόν όλοι οι παραπάνω επαγγελματίες θα πρέπει να προμηθευτούν το ειδικό μηχανάκι που ο καταναλωτής θα βάζει μέσα την κάρτα του και θα τον πληρωνει με πλαστικό χρήμα .

Πλαστικό χρήμα = έλεγχος , οποιαδήποτε μονάδα μέτρησης που ανήκει σε αυτούς και όχι σε εσένα, που δεν είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης = έλεγχος .

Νιώθω πολύ περήφανος που αν και μικρός και αδύναμος τόλμησα να δημιουργήσω την αντίσταση ,τη μοναδική αντίσταση που τα βάζει με την καρδιά του θηρίου .

Και ειλικρινά δεν με νοιάζει εάν θα καταλάβετε τι έχουμε κάνει, δεν με νοιάζει αν θα στεφθεί ολο αυτο με επιτυχία αν και γνωρίζω ότι στο τέλος θα έρθει επιτυχία .

Αυτό που πάντα με νοιάζει είναι να κάνω ότι μπορώ να δώσω 100% του εαυτού μου σε αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίσω και να μην γονατισω μπροστα στα ερπετα… .

Και είμαι περήφανος που το κατάφερα ,είμαι περήφανος που έδωσα τα πάντα ώστε να έχω την ευκαιρία να σταθώ όρθιος… όσο και αν δεν κατανοούν πολλοι απο εσας … .

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ …ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..ΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ … ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ …ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: