Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Κατάθεση ερωτήσεων στη Βουλή των Ελλήνων.

                                                                                                        
 Ο βουλευτής Χαλκιδικής της  Νέας Δημοκρατίας  Γεώργιος Βαγιωνάς μαζί με άλλους συναδέλφους του κατέθεσαν στη Βουλή των Ελλήνων τις παρακάτω ερωτήσεις:
    

1)      προς τους Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα, Υπουργό Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου κ. Α. Φλαμπουράρη, Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη, Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο με θέμα «Μπερδεμένα καλώδια οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» Αντιφατικές δηλώσεις και πράξεις για την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων
2)      προς τους  Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα, Υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Π. Νικολούδη, Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ν. Παρασκευόπουλο, Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο με θέμα «Γενναίες και Ειλικρινείς Πρωτοβουλίες για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς» και
3)      προς τους Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο με θέμα «Ανυπότακτος ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης;»
από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων συνυπογράφει και ο βουλευτής του Νομού Χαλκιδικής κ. Βαγιωνάς Γεώργιος.
                                                                                                            Πολύγυρος, 03/08/2015

                                                                                                                                                                                                
                                                                                                        Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: