Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τρικούβερτο γλέντι κυνηγών και φίλων στη Γαλάτιστα


Το ...κάψανε χθες οι κυνηγοί και οι φίλοι τους της περιοχής μας  στη Γαλάτιστα.  Σε ένα γλέντι που έγινε με ευκαιρία της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου και των εγκαινίων των γραφείων του Παραρτήματος της Γαλάτιστας.
Σ΄ένα γλέντι που εδώ και μέρες ετοίμαζαν με μεράκι οι κυνηγοί. Τελικά αποδείχθηκε μικρός ο χώρος στο ...Καραγάτσ' -Π΄γιαδάκι συνηθίσαμε να το λέμε- για να χωρέσει όλους όσους τρέξανε να γλεντήσουν μαζί τους κυνηγούς.



Και δεν έμεινε ούτε κόκκαλο από τα κατσίκια και πρόβατα που σφάξαν και ούτε καλαμάκι από τις καταστοριές σουβλάκια που ετοίμασαν , ούτε ζουμί από πατάτες. Κάτι λίγες κομμένες τομάτες μείνανε. Ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Πολυγύρου . Θα αποφύγουμε να



αναφέρουμε άλλους επισήμους μη και ξεχάσουμε κάποιον και παρεξηγηθούμε , μια και κάποιοι καλεσμένοι δεν προτίμησαν το "πρώτο τραπέζι πίστα" και κάθισαν με τους φίλους τους σε άλλα τραπέζια.



Πριν την έναρξη του γλεντιού τελέστηκε ο αγιασμός των γραφείων του Παραρτήματος από τον πατέρα Γεώργιο Σκονδράνη, συνεπικουρούμενο από τον ....πρωτοψάλτη και διευθυντή της περιοχής ΚΑΡΑΓΑΤΣΙΟΥ Μέγα εκκλησιαστικό επίτροπο ΆΓΓΕΛΟ.



Η εκδήλωση περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά για μια καραμπίνα.



Αντε καλά κυνήγια.

Υ.Γ.
1) Τουφεκιές δεν ακούστηκαν στον αέρα, κάτι που κάποιοι συνηθίζουν όταν έρχονται στο τσακιρ κέφι. Πάνω απ' όλα η νομιμότητα.


2) Αν τόσο σκόνταψε ερχόμενος στην εκδήλωση ο Δήμαρχος και η συνοδεία του λόγω του σκοτεινού δρόμου λόγω έλλειψης φωτισμού δεν το μάθαμε.

3) Την εκδήλωση πλαισίωσε αφιλοκερδώς η ορχήστρα του Τάσου Καλογερά
4) Τον τυχερό αριθμό τον τράβηξε ο Δήμαρχος- όχι δεν έπεσε σαυτόν η καραμπίνα. Ούτε μέσα στη βαβούρα ακούσαμε το νούμερο και τον τυχερό.


5) Κάποιος όμως κέρδισε από την παρέα του το στοίχημα που έβαλε και που στοιχημάτισε πως "φεύγοντας ο Δήμαρχος θα φεύγανε σε λίγο και οι άλλοι της παρέας του" κάτι δεν έγινε μέσα σε λίγο χρόνο.


 6) Από πήρε το μάτι μας η παρέα του δημάρχου πρέπει να ήταν πολύ φαγανή. Δεν πραλάβαιναν τα ...γκαρσόνια να πηγαινοέρχονται. Δες τε και μόνοι σας την φωτογραφίες.


7) Μερικά στιγμιότυπα από το τρικούβερτο γλέντι


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η χοντρος παν απτο δημαρχο πιος ινι

Ανώνυμος είπε...

Η παρέα του Δημάρχου ήταν όντως φαγανή. Τη δικιά σ' δε μας δείχνς. Εσύ δε σήκωσ'ς κεφάλ απ τη πολύ μαρχάλα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΑΑΑΒΟΟΟ!!!! .ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ.

ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΛΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΗ ΚΑΛΗ ΜΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝ ΠΛΙΟΤΗΡΑ........

Ανώνυμος είπε...

κι ομους η παρέα τυροβουζη εφκει νισκιά.........αλλά οιάνθρωπ είπαν χαλαλιλ

Ανώνυμος είπε...

Τσέλιγκα δε σε είδα πουθενά. Ειναι δυνατόν να εχει μάσα κι να λείπ'ς εσύ? Εκτός κι άν τρουβαδιάσκεις και την έκανες μ' τη ώρα σ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ .

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.


tseligas είπε...

Μόνο μερικές μπουκιές πήρα.Έπρεπε να κάνω και το ρεπορτάζ

tseligas είπε...

4.24 Η εκδήλωση δεν έγινε για κέρδη. Από μόνο σου μπορείς να κάνεις λογαριασμό. Αυτό το κτίσμα ανακαινίστηκε με έξοδα των κυνηγών και ακόμα το σουλουπώνουν.