Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Πρόγραμμα παρεμβάσεων του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη



Μια μέρα πριν το μεγάλο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ, του ΜΑΣ, όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσης και τους στόχους του ταξικού κινήματος για το επόμενο διάστημα.
Την ίδια μέρα (Παρασκευή 4/9) η Εκτελεστική Γραμματεία καλεί συνδικάτα, συνδικαλιστές, επιτροπές αγώνα σε πλατιά σύσκεψη, στις 7 μ.μ. στον κινηματογράφο «Αλέξανδρος». Αντικείμενο της συζήτησης είναι πως καλύτερα θα οργανωθεί η πάλη στους χώρους δουλειάς ενάντια στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του 3ου μνημονίου, που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα. Θα συζητηθεί επίσης η κατάσταση στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και η προοπτική που βάζει στόχο το ταξικό κίνημα.
Παράλληλα, το τριήμερο 3, 4 και 5 Σεπτέμβρη, θα γίνουν μαζικές εξορμήσεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις σε κεντρικούς χώρους εργασίας όλων των κλάδων στη Θεσσαλονίκη, από προέδρους Ομοσπονδιών και συνδικάτων, και άλλα στελέχη του ταξικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: