Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ-Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ 1-0

Μεγάλη νίκη για την  ομάδα μας,η οποία "πέταξε εκτός τελικού" το Μαρμαρά!!
Έτσι πλέον έχει το λιγότερο δύο αγώνες-ευκαιρίες για να διεκδικήσει την άνοδο,αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στη Συκιά εκτός έδρας (με παράταση και πέναλτυ)!

Σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας,οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά σε ουδέτερο,ενώ σε περίπτωση ήττας ο Τορωναίος ανεβαίνει κατηγορία απευθείας ως 1ος και η ομάδα μας θα αναμετρηθεί με τον 2ο του νοτίου ομίλου!
Όσον αφορά το ματς της Κυριακής,αξίζει να αναφερθεί ότι Κουτζισφάρας και Μέμος "έσφιξαν τα δόντια" και αγωνίστηκαν όντες τραυματίες!
Μόλις στο 6' η Ανθεμούς "άγγιξε" το γκολ,όταν ο (σχεδόν αλάνθαστος) Αποστόλης με κάθετη βρήκε τον Κων/νο Σιμώνη και αυτός με βολίδα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι!
Το ματς ήταν μοιρασμένο,με πολλά φάουλ στο κέντρο,ενώ και η καλή ευκαιρία ήταν στο 30' για την ομάδα μας με τον Κων/νο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ μετά από σέντρα του Άκη!
Στο 2ο μέρος ο Μαρμαράς προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως αποτέλεσμα,έχοντας πάντως ένα αξιόλογο 15λεπτο όπου με 3 φάουλ σε επικίνδυνη θέση ανησύχησε την εστία του Σεβαστά!
Έτσι στο 88',λίγο πριν οδηγηθούν οι ομάδες στην παράταση,ο Σβούρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κόκκινος με κεφαλιά έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Στα επόμενα λεπτά η Ανθεμούς ήταν αυτή που πλησίασε στο γκολ,με τον Κων/νο να αστοχεί στο τετ α τετ αν και είχε την ευκαιρία να πασάρει στον ξεμαρκάριστο (προ κενής εστίας) Τζεφ!
Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους να γιορτάζουν με τον κόσμο (που έδωσε και πάλι δυναμικό παρόν) τη νίκη,μια και ενδεχόμενη ήττα τερμάτιζε αυτόματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο και τα όποια όνειρα για άνοδο!
Η 11άδα: Ν. Σεβαστάς, Α. Δαιμόνης, Στ. Κόκκινος, Α. Μπουσνάκης, Γ. Τζεφ, Θ. Κουτζιαφάρας ( 45' Γ. Γούσιος), Μ. Σιμώνης (87' Χ. Τραιανός), Α. Γούσιος, Κ. Σουάνης, Ά. Σακελλάρης (80' Μ. Τσιόκανος), Κ. Σιμώνης
ΠΗΓΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Ελπίζουμε η επιτροπή διαιτησίας να μην διορίσει και πάλι τους διαιτητές που μεροληπτούν υπέρ της ΣΥΚΙΑΣ και η ΕΠΣΧ μα ορίσει αμερόληπτους παρατηρητές αγώνα και να μην κάνουν "γαργάρα" τα "κατορθώματα" των παικτών και των οπαδών της ΣΥΚΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: