Τρίτη 12 Μαΐου 2015

«Οι γειτονιές του κόσμου» από το Αλιβέρι στην Καλαμάτα

Συνεχίζονται με επιτυχία παραστάσεις από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ με το έργο του Γιάννη Ρίτσου «Οι γειτονιές του κόσμου».

Η παράσταση στο Αλιβέρι το προηγούμενο Σάββατο 9 Μαΐου, ήταν αφιερωμένη στην ημέρα αντιφασιστικής νίκης και ήταν μέρος της εκδήλωσης που οργάνωσαν εργατικά Σωματεία και ο Σύλλογος Συνταξιούχων της περιοχής . Οι θεατές που είχαν γεμίσει το χώρο ασφυκτικά και μάλιστα συμπλήρωναν καρέκλες, πέρα από τις υπάρχουσες, σε ότι ακάλυπτο υπήρχε, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και θερμά  χειροκροτήματα, την ομιλία που έγινε από το Δημήτρη Ζοντό  συνδικαλιστή από το σωματείο Μετάλλου και την παράσταση .
Επόμενη παράσταση στην Καλαμάτα την Κυριακή 17/5/2015 στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου στις  8μμ. Την παράσταση οργανώνει η γραμματεία του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας  με στόχο την μεγαλύτερη διακίνηση των λαχνών και τη στήριξη της οικονομικής εξόρμησης  του ΠΑΜΕ
Για τον Ιούνιο έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις στον αύλειο χώρο του μουσείου  της ΠΕΚΑΜ και στο  ανοιχτό δημοτικό θέατρο Κορυδαλλού.
Τα σωματεία, οι Λαϊκές Επιτροπές, τα εργατικά Κέντρα, οι σύλλογοι Γυναικών και άλλοι φορείς μπορούν σε επικοινωνία με το ΠΑΜΕ να προγραμματίσουν παραστάσεις στην περιοχή τους, ώστε να παρακολουθήσουν το θέατρο από εργάτες για εργάτες  περισσότεροι  θεατές.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελπίζουμε να μην ξεχάσουν την Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: