Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Μελετάμε τα διδάγματα του παρελθόντος, για να γίνουμε πιο ικανοί στο σήμερα


Στην κατάμεστη αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, στηΘεσσαλονίκητης «Φεντερασιόν» και του Μάη του '36, των λαϊκών αγώνων και των θυσιών, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ η μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών. Στην εκδήλωση μίλησε ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάσθηκε επίσης έναμουσικοθεατρικό δρώμενο για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τον αντιφασιστικό αγώνα του λαού μας και την τεράστια συμβολή της Σοβιετικής Ενωσης. έκθεση φωτογραφιών των Σπ. Μελετζή, Ντ. Κέσελ, Κ. Μπαλάφα, καθώς και από το Μουσείο Φωτογραφίας Χρήστου Καλεμκέρη για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ.
Το αφιέρωμα παρουσίασαν μέλη και φίλοι του Κόμματος, μεταξύ των οποίων ήταν και οι καλλιτέχνες: Α. Σαμαρτζίδου (επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία), Α. Καραβιώτης, Α. Λιανοπούλου, Α. Τατσιούλη, Σ. Καμπουρίδου και η ομάδα χορού Β+6 με χορογράφο τη Β. Τσουγκράνη. Στο χώρο λειτούργησε ακόμη








ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 και το ΨΗΦΙΣΜΑ για την 70ή επέτειο της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών από την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: