Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Την πίτα του έκοψε σήμερα ο Δήμος Πολυγύρου

          
  Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Πολυγύρου πραγματοποιήθηκε σήμερα  Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, παρουσία της διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου.
            Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου για τη συνέπεια στην εργασία τους και ευχήθηκε υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά. Παράλληλα  τόνισε ότι η δημοτική αρχή παρά τις δυσκολίες θα ολοκληρώσει τα έργα που έχουν προγραμματιστεί, μίλησε για την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση της αυτοδιοίκησης ενώ δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι μισθοί των εργαζομένων να καταβάλλονται στην ώρα τους.
            Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Τάσος Κανταράς, ευχήθηκε καλή χρονιά στο έμψυχο δυναμικό του Δήμου Πολυγύρου τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι για τη λειτουργία του Δήμου. Με τη σειρά του αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης επισημαίνοντας ότι  η πλειονότητα των Δήμων να βρίσκεται σε οριακά σημεία εκπλήρωσης των υποχρεώσεων τους.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τα e-mail  μας



Δεν υπάρχουν σχόλια: