Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Την πίτα της έκοψε η "ΝΕΟΛΑΙΑ" Γαλάτιστας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα το απόγεμα, στην αίθουσα της δανειστικής της βιβλιοθήκης(1) η "ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ"

Παρευρέθηκαν στο κόψιμο της πίτας ο πρόεδρος της Δ.Κ.Γαλάτιστας Μανόλης Σειράς, που χαιρέτησε και την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πολυγύρου Γιάννης Σιμώνης, ο αντιδήμαρχος Αλέκος Λακρός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Παπούλιος και Θανάσης Ματθαίου. Διακρίναμε τις προέδρου των συλλόγων γονέων των μαθητών του Λυκείου Μαρία Κουνάδου και του Δημοτικού Σχολείου Κουλουκάτση Ελένη, τους προέδρους του Αγροτικού Συλλόγου Άγγελου Τσαρτσαφλή και "ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ" Στέργιο Σπανό, καθώς και μέλη άλλων συλλόγων(Τώρα αν κανένας άλλο πρόεδρος ήταν κάπου τρυπωμένος και δεν τον είδαμε ζητούμε συγνώμη)Από πλευράς "ΝΕΟΛΑΙΑΣ" το καλοσώρισμα και ο χαιρετισμός έγινε από την αντιπρόεδρο του Συλλόγου Φρειδερική Μαλάκου.
Το "φλουρί" έπεσε στο κομμάτι της "ΝΕΟΛΑΙΑΣ" (2)
Μετά το τέλος της γιορτής ένας μικρός μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά περίμεναν τα μελη και τους φίλους της "ΝΕΟΛΑΙΑΣ"(1) Στεγάζεται σε αίθουσα του Λυκείου (πρώην Δημοτικού) Σχολείου
(2) Ακούστηκαν .......ψίθυροι για .....σικέ "παιγνίδι", αλλά δεν το πιστεύουμε γιατί είμασταν δίπλα και δεν το νομίζουμε. Από το βίντεο πάντως  δεν φαίνεται κάτι τέτοιο,.

Δεν υπάρχουν σχόλια :