Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι από τα πυρά των Ισραηλινών

ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΡΑΜΑΛΑ.--
Ακόμη δύο νέοι Παλαιστίνιοι προστέθηκαν χτες στην ατέλειωτη λίστα των ισραηλινών κατοχικών αρχών, που εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες με τη δικαιολογία πως επιχείρησαν «να μαχαιρώσουν» Ισραηλινούς στρατιώτες.

Πρώτος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών 20χρονος Παλαιστίνιος νωρίς το πρωί κοντά στο Μπέιτ Εϊνούν, βορειοανατολικά της Χεβρώνας στα Κατεχόμενα της Δυτικής Οχθης, επειδή θεωρήθηκε πως προσπάθησε να επιτεθεί με μαχαίρι στις κατοχικές δυνάμεις.
Την ίδια δικαιολογία χρησιμοποίησαν μερικές ώρες μετά Ισραηλινοί στρατιώτες, για να σκοτώσουν έναν άλλον 31χρονο Παλαιστίνιο βορείως της Ναμπλούς στη Δυτική Οχθη. Με ανάλογα προσχήματα οι Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 12 νεαρούς Παλαιστίνιους μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες...
Στο μεσοδιάστημα, οι κατοχικές δυνάμεις λεηλάτησαν χτες, μεταξύ άλλων, τέσσερα θερμοκήπια Παλαιστινίων και ένα πηγάδι άρδευσης στην περιοχή Ανούν, ανατολικά της πόλης Τουμπάς, στην κοιλάδα του Ιορδάνη με τρεις μπουλντόζες και πέντε τεθωρακισμένα οχήματα του ισραηλινού στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: