Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Στους δρόμους και οι αγρότες της Γαλάτιστας


Με τις ευλογίες καί της εκκλησίας από σήμερα στους δρόμους και οι αγρότες της Γαλάτιστας. Τα μέχρι χθες ακινητοποιημένα τρακτέρ, στα γραφεία του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Γαλάτιστας,,άναψαν τις μηχανές τους και κατέβηκαν στην είσοδο της Θεσσαλονίκης.
Στην έξοδο από τη Γαλάτιστα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας τους περίμεναν και αγροτικά Ι.Χ. που είχαν έρθει από Πολύγυρο και Άγιο Πρόδρομο.







 Γράψαμε με τις ευλογίες της εκκλησίας γιατί πριν την κάθοδο ψάλθηκε αγιασμός και κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνεταιρισμού.










 Παρούσα στον αγιασμό και στην κοπή της πίτας και η Τοπική αυτοδιοίκηση (πρόεδρος Δ.Κ.Γαλάτιστας, Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Πολυγύρου, Αντιδήμαρχος, Δημοτικοί και κοινοτικοί Σύμβουλοι) 
Απ' ότι πήρε το μάτι μας στην ....εκστρατεία αυτή- στρατοπέδευσαν πληροφορηθήκαμε στα "ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ"- πήραν μαζί τους καρέκλες, τραπέζια, ψησταριά και ότι άλλο χρειάζεται μια και προβλέπεται, με τον χαβά που έχουν οι τοποτηρητές της Μέρκελ και του Σόιμπλε στην Ελλάδα, να  ...ξεχυμωνιάσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: