Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Σχετικά με το ΛΕΥΚΩΜΑ του συμπολίτης μας Δημητρίου Γαβανά.

Ο Δημήτρης Γαβανάς με τη σύζυγοτου(
 πρώτη από δεξιάα) πό το χορό του Συλλόγου
ΓΑΛΑΤΙΣΤΕΩΝ Θεσσαλονίκης 1995
Σχετικά με το ΛΕΥΚΩΜΑ των φωτογραφιών του συμπολίτης μας Δημητρίου Γαβανά, μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μου ο γαμπρός του και που επιμελήθηκε την έκδοση, πρέπει να γνωρίσετε τα εξής.

   Ο Δημήτρης Γαβανάς πλήρωσε από τη τσέπη του 300 ευρώ για την ψηφιοποίηση  έκδοση του ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ. Ένα λεύκωμα που περιέχει 365 φωτογραφίες. Ο «φωτογράφος-εκδότης» πρότεινε στον κ. Γαβανά  η έκδοση να επιβαρυνθεί λιγάκι έτσι ώστε να μπορέσει να «βγάλει» τα χρήματα που έδωσε. Ο κ .Γαβανάς ΑΡΝΗΘΗΚΕ. Θέλει το  ΛΕΥΚΩΜΑ   να είναι προσφορά δική του στους κατοίκους της Γαλάτιστας.
Έτοιμα άλμπουμ δεν υπάρχουν.
Ετσι λοιπόν ο «φωτογράφος-εκδότης» αναλαμβάνει την ανατύπωση κάθε φορά που ένας ορισμένος αριθμός ατόμων θα το ζητάει μέσω του τηλεφώνου και του e-mail που έχουν ανακοινωθεί  από τον ιστότοπο του Συλλόγου Γαλατιστέων Θεσσαλονίκης και που αναρτήσαμε και εμείς ΕΔΩ

 Από την πλευρά μας θα προτείνουμε, για να μειωθεί το κόστος ανατύπωσης – όσο περισσότερες ανατυπώσεις τόσο πέφτει το κόστος – να αναλάβει ένας σύλλογος από τους τόσους που έχουμε  να συγκεντρώσει τα ονόματα των ενδιαφερομένων  για να γίνει μια μαζική παραγγελία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκείνη η ψηφιοποίηση των φωτογραφιών (Γαλάτιστας) που θα έκανε ο Δήμος,τι έγινε;
(νομίζω πάρθηκε μια τέτοια απόφαση από το Κοινοτικό Συμβούλιο της Γαλάτιστας)