Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Το Σάββατο ΟΛΗ η Γαλάτιστα στον Πολύγυρο

Αντίπαλος της ομάδας μας στον τελικό των Play off θα είναι η ομάδα της Νικήτης που προκρίθηκε με 3 - 1 νίκες απέναντι στην Τρίγλια .
Η ομάδα μας προηγείται με 2 - 0 στις νίκες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με μία νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Χαλκιδικής για πρώτη φορά στην ιστορία της!! Ο πρώτος τελικός των Play off θα γίνει το Σάββατο 4 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου και ώρα 20:00 . Σας περιμένουμε να στηρίξετε την ομάδα μας !!
Κάποτε αυτές οι κατατάξεις πρέπει να τελειώνουν. Μπορεί στις αθλητικές επιχειρήσεις- γιατί οι διάφορες ΚΑΕ, ΠΑΕ,  και ότι άλλο όνομα έχουν και καμία σχέση δεν έχουν με τον αθλητισμό - να φέρνουν χρήματα, για τις ομάδες που πραγματικά καλλιεργούν τον αθλητισμό τους επιβαρύνουν με πρόσθετα έξοδα. Και δεν μπορεί μια ομάδα να τερματίζει  πρώτη και με διαφορά  από τις άλλες και να αναγκάζεται να ξαναδώσει αγώνες και με ομάδες που έχει νικήσει στο κανονικό πρωτάθλημα. Και υπάρχουν και περιπτώσεις που πρωταθλήτριες ομάδες του κανονικού αγώνα να μην στεφθούν πρωταθλήτριες επειδή από κάποια αιτία, π.χ. ασθένεια κάποιων καλών τους παικτών να χάσουν στους αγώνες play off. Κάποτε αυτό πρέπει να σταματήσει και πρέπει οι ομάδες όλων των αθλημάτων που δίνουν τέτοιους αγώνες να αντιδράσουν.
Ευχές για να στεφθεί ο Α.Ο.Γαλάτιστας πρωταθλητής και όλη η ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ  να είναι παρούσα το Σάββατο στο Κλειστό Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: