Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο Τάσος Κανταράς στο Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών της Ευρώπης

Στη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Ελλήνων  Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, συμμετέχει εκπροσωπώντας τη χώρα μας μαζί με άλλα 3 μέλη του Δ.Σ της ΚΕΔΕ, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πολυγύρου Τάσος Κανταράς. Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου θα συγκροτηθεί σε σώμα στο αμέσως προσεχές διάστημα, στην πρώτη συνεδρίαση της στην Ελλάδα, όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του Δικτύου.


Με αφορμή την σημαντική αυτή τοποθέτηση, ο Τάσος Κανταράς έκανε την παρακάτω δήλωση: «Το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης είναι ένας θεσμός, στον οποίο συμμετέχουν οι Έλληνες της Ευρώπης, οι οποίοι έχουν εκλεγεί σε όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των χωρών στις οποίες ζουν.
Το Δίκτυο έχει έδρα την Θες/νίκη και φιλοδοξεί να συμβάλλει, μέσω των πρωτοβουλιών του εντός και εκτός συνόρων, στην ενίσχυση και υποστήριξη των δράσεων της Ελληνικής Ομογένειας και της Ελληνικής Αυτοδιοικητικής παρουσίας σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Η συνεχιζόμενη βαθιά και ανεπανάληπτη παγκόσμια οικονομική κρίση, η κρισιμότητα των γενικότερων ευρωπαϊκών εξελίξεων και ο ρόλος που διεκδικεί η Ελλάδα στα πλαίσια μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, καθιστούν το Δίκτυοσημαντικό παράγοντα προβολής, διεκδίκησης  και επίλυσης των δίκαιων ζητημάτων της χώρας μας και την παρουσία μας ως  αιρετών- εκπροσώπων της ΚΕΔΕ,όσο ποτέ άλλοτε καθοριστική».


Δεν υπάρχουν σχόλια: