Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ Κ.Ν.Ε.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/4 META TIΣ 17:00


  Πάρε μέρος κι εσύ στη συνάντηση όλων των μαθητών που νοιάζονται, σκέφτονται, αγωνιούν, προβληματίζονται, χαίρονται, τραγουδούν και με το κεφάλι ψηλά δεν δέχονται το μέλλον που ετοιμάζουν για μας χωρίς εμάς.
  Έλα να ενώσουμε τη φωνή μας, γιατί το δικαίωμά μας στη μόρφωση και τη ζωή δεν χωράει στα όρια του σημερινού σάπιου συστήματος που για μας εξασφαλίζει φτώχεια, ανεργία, αμορφωσιά.
  Διάδωσε το σύνθημα του φεστιβάλ: “E.Evs Νεολαία… σκέψου έξω από τα όρια του συστήματος”
  Το σημερινό σύστημα ενισχύει τους λίγους, βασανίζοντας τους πολλούς. Εξασφαλίζει τα παράσιτα που έχουν πολυτελή και χλιδάτη ζωή. Αυτούς υπηρετεί η Ε.Ε.
  Μέσα από τα μαθητικά φεστιβάλ είναι ευκαιρία να κατανοηθεί από ολοένα και περισσότερους ο πραγματικός ρόλος του σχολείου σήμερα. Ότι “μας δασκαλεύουν” ανάλογα με το πώς θέλουν να μας μάθουν να ζούμε και να σκεφτόμαστε. 
  Ο στόχος τους είναι κυρίως το μυαλό μας.
  Τα όνειρά μας δεν χωράνε στα όρια της Ε.Ε. και του συστήματος που υπηρετεί!
  Παλεύουμε για ένα σχολείο που θα μας βοηθάει να αναπτύσσουμε ολόπλευρα την προσωπικότητά μας, προκειμένου να συμβάλλουμε από τη μεριά μας στην πρόοδο της κοινωνίας.
  Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει.
  Διοργανώνουμε τη δική μας γιορτή σε πλατείες, γήπεδα, σχολεία, θεατράκια, πολιτιστικά κέντρα. Τα μαθητικά φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. έχουν γίνει θεσμός! Βιάσου να αναλάβεις τον ρόλο και την “αποστολή” σου.
  Γνώρισε την Κ.Ν.Ε., τις θέσεις, τη δράση της.
  Γνώρισε την πολιτική του Κ.Κ.Ε., πάλεψε μαζί μας για να γκρεμίσουμε το σύστημα της εκμετάλλευσης! Για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: