Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Για τις «Οι Γειτονιές του Κόσμου»......

......Το Στούντιο των 600 θέσεων αποδείχτηκε μικρό για την Πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας του ΠΑΜΕ


Η διάθεση των εργαζομένων για πρόσβαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις αναδείχθηκε την Κυριακή, 5 Απρίλη, στην πρεμιέρα της παράστασης της Θεατρικής Ομάδας του ΠΑΜΕ. Το Στούντιο των 600 θέσεων αποδείχτηκε μικρό για τον κόσμο που δημιούργησε το αδιαχώρητο στην είσοδο του κινηματογράφου, κλείνοντας την οδό Σταυροπούλου.
Η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ στελεχωμένη από εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές, συνταξιούχους, μετανάστες με μεράκι και αγάπη για το θέατρο, μετά από μήνες κοπιαστικής δουλειάς, παρουσίασαν την μουσικοθεατρική παράσταση «Οι Γειτονιές του Κόσμου», του Γιάννη Ρίτσου κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της παράστασης.
Το αγκάλιασμα αυτής της προσπάθειας από τόσες εκατοντάδες εργαζομένων αποδεικνύει ότι ο πολιτισμός ενισχύει τη δράση του ταξικού κινήματος. Είναι πολλαπλά χρήσιμος στους αγώνες που δίνουμε κόντρα στο εκμεταλλευτικό σύστημα, κόντρα στην ηττοπάθεια τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό. Κόντρα στην πολιτιστική αλλοτρίωση.
Επόμενη προγραμματισμένη παράσταση της Θεατρικής Ομάδας στις 19 Μάρτη, στις 8 μμ στην Καισαριανή. Είσοδος με την αγορά ενός λαχνού του ΠΑΜΕ.

Φωτογραφίες από την Πρεμιέρα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: