Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Άναψε και η Γαλάτιστα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τηε

Ούτε βελόνα έπεφτε χθες το βραδάκι στην πλατεία της Γαλάτιστας από τον κόσμο, κυρίως από παιδιά που τη γέμισαν για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Από νωρίς οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου της Γαλάτιστας έστεισαν τον δικό τους πάγκο -όχι δεν είχαμε ούτε επιχείρηση "κάστανο" ούτε "μαϊντανό"-  με διάφορα  παιγνίδια που κάνανε τα ίδια τα παιδιά για να ενισχύσουν την εκδρομή τους. 


Από κοντά οι σύλλογοι Γονέων των μαθητών ΟΛΩΝ των σχολικών μονάδων που πρόσφερναν σε μικρούς και μεγάλους γλυκίσματα για να .....γλυκάνουν τον ΧΡΙΣΤΟ, τσάι και ζεστό κρασί για να ζεστάνουν τον κόσμο  και ποπ-κορν για τους μικρούς.






ΑΑΑΑ είχαμε και το στέκι του ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ που μάζευε τις κάρτες με τα δώρα που ήθελαν τα παιδιά να τους φέρει την πρωτοχρονιά.


Και ενώ η πλατεία γέμιζε από κόσμο στην αίθουσα συνεδριάσεων του π.Δήμου Ανθεμούντα η Μαρία Τσορακλίδου διάβαζε παραμυθάκια στα μικρά παιδιά.
Και όταν όλα ήταν έτοιμα στην πλατεία έγινε και το άναμμα του δέντρου από την Δήμαρχο Πολυγύρου.



Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Φιλαρμονική της Γαλάτιστας και η παιδική χορωδία που έψαλλαν και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα.



Και η εκδήλωση έκλεισε με ανιματέρ
Στην εκδήλωση συμμετείχε ο σύλλογος Γυναικών και ο σύλλογος νεολαίας.



Τώρα αν κάτι δεν πήρε το μάτι μας, δεν μπορούμε ούτε να τα βλέπουμε όλα ούτε και να τα ακούμε.
Κατά την άποψη μας το αρνητικό της βραδιάς ήταν η επιλογή ξένης μουσικής και τραγουδιών, ακόμα και αν ήταν χριστουγεννιάτικα όπως είπαν, πριν από την έναρξη των εκδηλώσεων λες και δεν έχουμε χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει και ανάρτηση video από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: