Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Με ελλείψεις στο ενεργητικό του αλλά με ψυχή λιονταριού στη Φούρκα ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ


Αυλαία πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο.
Και ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ την Κυριακή εκστρατεύει στη Φούρκα για να καταλάβει τη ….φωλιά του τοπικού ΑΕΤΟΥ. Τι ατυχία κι αυτή να μην είναι ο αγώνας αυτός στο δεύτερο γύρω για να κάναμε και κανένα μπανάκι; Αλλά για τους χειμερινούς καλυμβητές μας είναι μια καλή ευκαιρία

Τρίτος αυτή τη στιγμή ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ με δύο βαθμούς διαφορά από την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και ένα βαθμό από τον ΤΟΡΩΝΑΙΟ Αφύτου στοχεύει στη νίκη για να έχει την επαφή και με τους δυο, αν δεν στραβοπατήσουν οι δυο αυτές ομάδες κάτι δύσκολο μια και αγωνίζονται με «αδύνατες» ομάδες, οπότε θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του. Στο "νόμο των πιθανοτήτων" όλα είναι πιθανά.
Ο ΑΝΕΘΜΟΥΝΤΑΣ εξακολουθεί να είναι ένα ….απέραντο νοσοκομείο και με τους φαντάρους που του λείπουν, μπορεί να είναι αποδυναμωμένος, αλλά έδειξε με τους «ΠΟΝΤΙΟΥΣ» πως έχει ψυχή, δύναμη και τσαγανό και μπορεί και με την «δεύτερη» ομάδα του να κάνει ....θαύματα. Ακόμα και τον τερματοφύλακα να αναπληρώνουν και να αποκρούουν και πέναλτυ.
Διαιτητές από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΧ ορίστηκαν οι : ΣΕΡΕΤΗΣ – ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
Το όλο πρόγραμμα της του ομίλου είναι το παρακάτω
Α.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
 - 
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ
 - 
ΕΛΠΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ


ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
 - 
ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΑΒΔΟΥ
 - 
ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ


ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ
 - 
ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ


ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ
 - 
ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ


ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ
 - 
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ

Εν τω  μεταξύ αύριο, Σάββατο 19/12, η ομάδα των ΝΕΩΝ  αντιμετωπίζει ΣΤΙΣ 11.00 στο «ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ» την αντίστοιχη ομάδα της Ν.Τρίγλιας.
Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κούρας.

Και οι ….μικροί χρειάζονται την συμπαράσταση μας και καλό είναι να βάλουμε – χειμώνας γαρ- κάτι παραπάνω επάνω μας – λιακάδα προβλέπει η  κυρία ΕΜΥ - και ας πεταχτούμε στο γήπεδο. Υπάρχει και τσιαγάκι για ζέσταμα.
ΕΔΩ μπορείται να δείτε ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου της ΕΠΣΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: