Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 2,5 ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»

Με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασαν τα νήπια της πόλης του Πολυγύρου  την  τριήμερη έκθεση βιβλίου για παιδιά 2,5 – 5 ετών, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 από το Μορφωτικό –Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με τα νηπιαγωγεία Πολυγύρου, Ολύνθου και Ορμύλιας.

Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονιών τους ξεφύλλισαν βιβλία, άκουσαν όμορφες ιστορίες και γνώρισαν τους ήρωές τους ταξιδεύοντας σε έναν κόσμο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας ενώ την Κυριακή το πρωί διασκέδασαν με κουκλοθέατρο από τη Λίλα Στογιάννη.
Η Πρόεδρος του Ν.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, με την επιτυχημένη λήξη της πρώτης φάσης των δράσεων αυτών ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που βοήθησαν στην πραγματοποίησή της και ιδιαίτερα τις βρεφονηπιοκόμους των παιδικών σταθμών του Δ.Δ. Πολυγύρου, τη νηπιαγωγό Θεανώ Βασιλειάδου και τη δασκάλα Ρούλα Τζιβόγλου Ντίρλη.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί επίσης:
• Στο Νηπιαγωγείο Ολύνθου από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 με παράλληλη δράση «Ο Αχινός και η σαρδέλα» με την Όλγα Σεχίδου.
Στον Παιδικό Σταθμό Γαλάτιστας από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2015 με παράλληλη δράση «Ονειροπαγίδα» με τη Νίνα Ζαφειρίου.
• Στο Νηπιαγωγείο Ορμύλιας από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 με παράλληλη δράση «Τα χέρια δεν χτυπάνε τα χέρια αγαπάνε» με τη Μαρία Κουτσανοπούλου.
Η έκθεση θα λειτουργεί:
Την Παρασκευή από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ.
Το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ.
Την Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.
Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 11:30 π.μ.
Στην έκθεση συμμετέχουν τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί του Πολυγύρου, της Ολύνθου, της Ορμύλιας και της Γαλάτιστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: