Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Την ώρα που ΕΣΥ απεργούσες, ο Τσίπρας και ο Καμμένος καταργούσαν την Επιτροπή της Αλήθειας για το χρέος!!!

Του Νίκου Συρίγου
Καλά τα μαθήματα υποκριτικής στη Βουλή, καλά τα κροκοδείλια δάκρυα για τους μετανάστες αλλά εδώ η ΠΡΟΔΟΣΙΑ συνεχίζεται κανονικά.

Και θα συνεχίζεται όσο ΕΣΥ Έλληνα, δεν παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και αφήνεις τους Τσίπρα-Καμμένο να συνεχίζουν το ξεπούλημα της πατρίδας, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, χωρίς ενοχές και τύψεις. «Και που να τις βρουν;» θα μου πεις πατριώτη και έχεις δίκιο. Απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς.
 
Την ώρα λοιπόν, που εσύ Έλληνα ήσουν στο δρόμο και θυσίαζες, αν ακόμη το έχεις, το μεροκάματό σου για να απεργήσεις και να διαδηλώσεις κόντρα στα νέα μέτρα που σου επιβάλλουν, η Βουλή της διεφθαρμένης Ελλάδας και σίγουρα όχι των Ελλήνων, τύλιγε σε μια κόλλα χαρτί την Επιτροπή της Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος και την πέταγε στα σκουπίδια!


Ναι, καλά διαβάσατε. Τη μέρα που ο κόσμος ήταν στους δρόμους και έδινε τη μάχη του, οι Τσίπρας-Καμμένος καταργούσαν το μεγαλύτερο όπλο αυτής της χώρας απέναντι στους δανειστές και στα κάθε λογής κοράκια που κόβουν βόλτες εδώ και πέντε χρόνια πάνω από τη χώρα!!!Οι ίδιοι άνθρωποι που προεκλογικά, έσκιζαν τα ρούχα τους για τη δημιουργία αυτής της Επιτροπής και τα αποτελέσματα που θα έφερνε, τώρα που καλούνται να αξιοποιήσουν αυτά τα αποτελέσματα και τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουν βρεθεί από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους υπόλοιπους οι οποίοι πίστεψαν σε αυτό τον σκοπό και τον έφεραν σε πέρας, απλά... καταργούν την Επιτροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: