Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ: Νίκη, επί της Ολύνθου, με το ....στανιό.(3-2)

Χωρίς να αποδώσει - για να μην πούμε πως έκανε την χειρότερη του εμφάνιση - και με τους παίκτες του χωρίς να έχουν καταλάβει τη σπουδαιότητα του αγώνα και μάλιστα πρώτη φορά στην έδρα του - ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση με την Όλυνθο- κατάφερε και πήρε το παιγνίδι με τέρματα 3-2.

Καλύτερα στημένη η ομάδα της Ολύνθου αν και έπαιζε από το 25 περίπου του πρώτου ημιχρόνου με 10 παίκτες είχε, σχεδόν σ' ολόκληρο τον αγώνα τον έλεγχο του παιγνιδιού.


Ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του , και αν κάτω από τα δοκάρια της ΟΛΥΝΘΟΥ κάθησε παίκτης- είχε αποβληθεί ο τερματοφύλακας -οι παίκτες του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ κάπου 5-6 φορές σούταραν στην αντίπαλη εστία.
Ας δούμε την εξέλιξη του αγώνα.



Στο 34 η ΟΛΥΝΘΟΣ έκανε , με πέναλτυ το 0-1
Στο 39 ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτυ που υπέσε η ΟΛΥΝΘΟΣ και έδωσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, Εκτελέστηκε και μπαίνοντας στο 40 λεπτό ο Κώστας Σιμώνης έκανε το 1-1
Στο 42 μια συντονισμένη επίθεση και ο Βασίλης Βλάχος έκανε το 2-1

Δεύτερο η ημίχρονο και εκεί που περιμένεις να πάρεις ....παραμάζωμα τον αντίπαλο σου έχεις χάσει "και τα αυγά και τα πασχάλια". Με ένα παίκτη λιγότερο η ΟΛΥΝΘΟΣ, σχεδόν σε όλόκληρο το δεύτερο ημίχρονο είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. 
Αποτέλεσμα στο 80 β΄ημιχρόνου δυνατό σουτ να αποκρούσουν τα δοκάρια του ΨΙΣΤΗ.


Στο 85 - είναι το δεύτερο σουτ του  β΄ημιχρόνου που κάνει ο ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ-  η μπάλα αναπαύτηκε στα ΟΛΥΝΘΙΑΚΑ δίχτυα από τα πόδια και πάλι του Κώστα Σιμώνη κάνοντας το 3-1
Πέντε λεπτά  ακόμα  και τη χαλάρωση του  ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ εκμεταλλεύτηκε και πάλι η ΟΛΥΝΘΟΣ και στο 88 έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό.


Πάρα πολλοί οι φίλαθλοι του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ - ήταν και το πρώτο παιγνίδι στο "ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ"- που δεν σταμάτησαν να παροτρύνουν την ομάδα, και που έπρεπε οι παίκτες να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους για να τους ευχαριστήσουν.
Αρκετοί και οι φίλαθλοι της ΟΛΥΝΘΟΥ.


Είχαμε και πανώ που ξεπροβοδούσε παίκτη που πάει φαντάρος

Το πρωί και πριν από τον αγώνα των ΝΕΩΝ η διοίκηση της ομάδας ανάρτησε σε ιστούς την Ελληνική σημαία και της ομάδας που θα κυματίζουν από εδώ και μπρος σε όλους τους αγώνες
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρόνοι που αναφέρουμε είναι στο περίπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: