Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο γυρισμός του ξενητεμένου


Μετά από τις περιπλανήσεις του στα γήπεδα του Αγίου Προδρόμου και του Βάβδου, σαν άλλος Οδυσσέας, επιστρέφει  το Σάββατο στο σπίτι του, στο "ΝΙΚΟΣ ΑΒΕΡΗΣ", ο ΑΝΕΘΜΟΥΝΤΑΣ.
Εγκαινιάζει το (ξανα)ανανεωμένο χλοοτάπητα και με τις δυο ομάδες του. Και με την ομάδα των ΝΕΩΝ και με την "ΜΕΓΑΛΗ".



Το Σάββατο στις 11.00 οι ΝΕΟΙ, υποδέχονται την  αντίστοιχη ομάδα των Νένων  Μουδανιών ΚΟΣΜΟΣ . Τον αγώνα ορίστηκε να το διευθύνει ο διαιτητής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ.

Στις 15.00 θα υποδεχτεί τον ισόβαθμη - ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς -  ομάδα της ΟΛΥΝΘΟΥ. Τον αγώνα ορίστηκαν να διευθύνουν οι ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΣ., ΓΟΥΤΑΣ, ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ
 Η παρουσία των φιλάθλων και γενικότερα των κατοίκων πρέπει να είναι όσο περισσότερο έντονη και στους δυο αγώνες για να διατηρήσει η μεν ομάδα των ΝΕΩΝ το αήττητο της, η δε "ΜΕΓΑΛΗ" να ξεπεράσει το τελευταίο στραβοπάτημά της. Δεν φτάνει όμως η ηθική υποστήριξη των φιλάθλων, που μέχρι σήμερα την έχει δώσει απλόχερα. Χρειάζεται και περισσότερη σοβαρότητα και από τους παίκτες. Στα 90 λεπτά πρέπει να βλέπουν την μπάλα και μόνο τη μπάλα και να αντιπαρέρχονται τα όποια φαλτσοσφυρήγματα του διαιτητή και τις όποιες λανθασμένες υποδείξεις των εποπτών, και να αποφεύγουν τις αντεγκλήσεις με τον αντίπαλο. Πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως έτσι και σφυρίξει ο διαιτητής "πάει και τέλειωσε", δεν αλλάζει την απόφαση του, Και οι όποιες διαμαρτυρίες αποβαίνουν σε βάρος των παικτών.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: