Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Από Υπουργός Παιδείας ο Φίλης έγινε Υπουργός Πεδίας

Αυτή τη στιγμή πάνω από 100 μαθητές από την Κεφαλονιά, πάνω από 10 διευθυντές σχολείων και μαζί τους η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς βρίσκονται σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας.
Απαιτούν να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη και προσυμφωνημένη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με το οξύτατο πρόβλημα της αντισεισμικής θωράκισης των σχολείων. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την επικαιρότητα και την οξύτητα του προβλήματος σε μια περιοχή που μετράει τις πληγές της από τους σεισμούς το τελευταίο διάστημα (σεισμοί Λευκάδας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου). Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης κοροϊδεύει τους συγκεντρωμένους έξω από το Υπουργείο Κεφαλλονίτες και δεν τους δέχεται προφασιζόμενος ότι έχει άλλες υποχρεώσεις. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, διευθυντές και φορείς της Κεφαλονιάς προχώρησαν αυτή τη στιγμή στον αποκλεισμό του Υπουργείου Παιδείας.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον Υπουργό Παιδείας για την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στο λαό της Κεφαλονιάς και τους αγώνες τους. Απαιτεί να αποσυρθούν τώρα τα ΜΑΤ από το χώρο του Υπουργείου.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ απαιτεί να πραγματοποιηθεί εδώ και τώρα η συνάντηση.
Εδώ και τώρα μέτρα αντισεισμικής θωράκισης όλων των σχολικών μονάδων και όλων των σεισμογενών περιοχών

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τα  e-mail μας


Δεν υπάρχουν σχόλια: