Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Πρώτη ήττα των ΝΕΩΝ του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ

Δεν τα κατάφεραν οι ΝΕΟΙ του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα που δώσανε στο γήπεδο τους. Ηττήθηκαν από την ομάδα ΚΟΣΜΟΣ των Ν.Μουδανιών με 2-0

Με την έναρξη του αγώνα μπήκαν δυνατά στον αγώνα και χάσανε κάποιες ευκαιρίες.





Στη συνέχεια πήρε τις πρωτοβουλίες ο ΚΟΣΜΟΣ και άρχισε να πιέζει με τον ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ να προσπαθεί με κάποιες αντεπιθέσεις να σημειώσει το πρώτο του τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε.



Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά , προσπάθησε αλλά ο φόβος κάποιων παικτών του να σουτάρουν προς την αντίπαλη εστία δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα τόσο πριν το  0-1 που έγινε από λάθη του κέντρου και της άμυνας όσο και στη συνέχεια που επίσης από λάθος των παικτών σημειώθηκε το 0-2.

 Πάντως δείξανε δείγματα συγκροτημένης ομάδας και κάποιους παίκτες που αν και μικρόσωμοι είχανε μεγάλο τσαγανό.



 Πιστεύουμε πως με λίγο περισσότερο ομαδικό παιγνίδι και με πολλά σουτ - είδαμε κάποιους να φοβούνται να σουτάρουν- στην αντίπαλο τέρμα πάντα θα έρχεται το ποθητό αποτέλεσμα.




Να σημειώσουμε ακόμα πως έχουν αναρτηθεί στο γήπεδο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία και η σημαία του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ
Και κάτι ακόμα. Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΧαλκιδικής ας μην ταλαιπωρεί τους διαιτητές . Και το λέμε αυτό για τον εξής λόγο.
Ο διαιτητής που έπαιξε τους ΝΕΟΥΣ θα μπορούσε να μείνει να παίξει ως βοηθός στον άλλον αγώνα -θα γυρίσει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη- και να μην τον στείλουν στο Στανό και να γυρίσει Θεσσαλονίκης από Στανό. Από ότι ξέρουμε και άλλα τέτοιες μ@λ@κιες γίνονται


Δεν υπάρχουν σχόλια: