Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος για τη Γαλάτιστα

Όπως σας είχαμε γράψει ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, Γαλατσιάνος από την πλευρά της μητέρας του, θα τιμήσει με την παρουσία του και θα παίξει για μας τραγούδια του στη γιορτή που ετοιμάζει ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (ομάδα Μπάσκετ) για τα 30 χρόνια του.


Πριν από λίγο πήραμε e-mail  από τον Α.Ο.Γαλάτιστας με τη μουσική που έγραψε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για τη Γαλάτιστα (σημ. ελπίζουμε κάποιος καλός κάλαμος να την ....γεμίσει με λόγια). 
Εμείς από την πλευρά μας τη μουσική αυτή την βάλαμε...πάνω σε φωτογραφίες του χωριού μας και την κάναμε ένα μικρό βιντεάκι.


Αντιγράφουμε από το e-mail

Καλημέρα , 
σας στέλνουμε τη μουσική που έγραψε ο κ. Χατζηνάσιος για την Γαλάτιστα . Παρακάτω φαίνεται το email που μας έστειλε (αυτό δεν το αντιγράψαμε)
Αγαπητοί  σας στέλνω τη μουσική που έγραψα για την Γαλατιστα που υπάρχει στο δίσκο της ΕΜΙ αυτό που θα ακούσετε θα σάς ενθουσιάσει μην το χάσετε γιατί αποτελεί πολιτισμική κληρονομιά για την αγαπημένη μας Γαλατιστα θα παίζεται για παντα στις γιορτές διαδώστε το πριν την συναυλία και θα το παίξω ζωντανά εκείνο το βράδι καντε μερικα αντιγραφα CD για να το ακουσουν κι'αλλοι .
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: