Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Η "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" καταγγέλει

                 ΙΟΥΛΗΣ  2017
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καταγγέλλει την δικαστική απόφαση που έβγαλε παράνομη και καταχρηστική την απεργία των εργαζομένων στον ΤΟΞΟΤΗ συμφερόντων ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ που παλεύουν διεκδικώντας τα δικαιώματα τους στην δουλειά.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι <<αριστερή>> κυβέρνηση, <<αριστερή>> διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, εργολάβοι και αστικά δικαστήρια, βρίσκονται από την ίδια πλευρά και όλοι μαζί ενάντια στους εργαζόμενους.
Με διαδικασία εξπρές μέσα σε λίγες ώρες, με δίκη παρωδία αποφάσισαν ότι είναι παράνομο οι εργαζόμενοι να απεργούν και να διεκδικούν τα αυτονόητα. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Δεν μας εκπλήσσει αυτή η δικαστική απόφαση αφού είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την πρόθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να χτυπήσει το δικαίωμα στην απεργία μέσω του νέου συνδικαλιστικού νόμου, που είναι προαπαιτούμενο για την επόμενη <<αξιολόγηση>>.
Οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στα κέρδη των εργοδοτών θέλουν να το τσακίσουν, την <<γραμμή>> άλλωστε την έδωσε πρόσφατα σε άρθρο της  η κυβερνητική εφημερίδα ΑΥΓΗ που χωρίς ντροπή έλεγε ότι <<ορισμένοι κρίσιμοι για τα κοινωνικά και εθνικά συμφέροντα κλάδοι δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα στην απεργία>>.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι
  • Όλοι μαζί μόνιμοι, συμβασιούχοι, εργολαβικοί είναι αναγκαίο τώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, την αποφασιστικότητα μας στην πάλη για μια ζωή με αξιοπρέπεια.
  • Όλοι μαζί να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική της Ε.Ε, του μεγάλου κεφαλαίου και των κυβερνήσεων που την εφαρμόζουν.
  • Όλοι μαζί να παλέψουμε ενάντια στην πολιτική της απελευθέρωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Να διεκδικήσουμε ενιαίο αποκλειστικά κρατικό φορέα ενέργειας με όλες τις δραστηριότητες της ΔΕΗ να αποτελούν λαϊκή περιουσία.
Δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε στο πλευρό μας το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τους χιλιάδες αγωνιζόμενους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους.

Τέτοιες αποφάσεις δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να ριχτούμε στην μάχη με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: