Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Την Κυριακή ΟΛΟΙ οι δρόμοι της Γαλάτιστας οδηγούν στο Π.Ιατρείο για αιμοδοσία

Για μια ακόμα φορά οι: Σύλλογος Γυναικών Γαλάτιστας, Αθλητικός Όμιλος Γαλάτιστας, Αθλητικός Σύλλογος «ΑΝΘΕΜΟΥΣ» και «ΝΕΟΛΑΙΑ» Γαλάτιστας, διοργανώνουν μαζί  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ αιμοδοσία.

Την Κυριακή 27 του Μάρτη και από τις 09.30 το πρωί  και μέχρι τις 13.00 - μακάρι να γίνει το αδιαχώρητο και να πάει ακόμα ποιο πίσω η ώρα - μας περιμένουν  στο Περιφερειακό Ιατρείο της Γαλάτιστας για να αιμοδοτήσουμαι για μια ακόμα φορά. Δεν χάλασε ο κόσμος αν για μια μέρα  και εννοώ το Σάββατο δεν βάλουμε αλκοόλ μέσα μας. Ελπίζουμε η συμμετοχή των νέων να και έχουμε πολύ νεολαία να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη συμμετοχή της. Και πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα των συλλόγων τους


Και είναι αξιέπαινη αυτή η προσπάθεια τους και έχει αποδείξει πως το αίμα που δίνουμε – όσοι δίνουμε και μπορούμε να δίνουμε ακόμα περισσότεροι -   ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. 
ΔΕΚΑ λεπτά είναι όλος ο χρόνος  μιας αιμοδοσίας, που λέει μια παλιά …ατάκα.
Αν σκεφτούμε λιγάκι πως μέσα στις φλέβες μας τρέχει ΑΙΜΑ και όχι ΚΡΑΣΙ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΑ τότε πρέπει να μην απουσιάσει κανείς από όσους μπορούν να δώσουν αίμα. 
Οι μόνοι που δεν οφείλουν να δώσουν αίμα είναι αυτοί που στις φλέβες τους τρέχει ΡΕΤΣΙΝΑ , ΚΡΑΣΙ , ΤΣΙΠΟΥΡΟ και άλλα οινοπνευματώδη ποτά, γιατί αυτοί θα πάνε σε ΚΡΑΣΑΔΙΚΑ και ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ. για να τους βάλουν αν χρειαστούν.

Να σημειώσουμε πως όσοι θα πάνε πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: