Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στη Γαλάτιστα "ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ"

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονένων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Γαλάτιστας πραγματοποιήθηκε ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝΤο Σεμινάριο έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Ανθεμούντα από τον εκπαιδευτικό Αναστάση Σαμαρά . Αναφέρθηκε στις περιπτώσεις εκείνες που χρειάζεται ΑΜΕΣΗ βοήθεια ο παθών και με τον τρόπο που μπορούμε - όσοι γνωρίζουμε - να προσφέρουμε στο "θύμα".

 Το Σεμινάριο έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Ανθεμούντα από τον εκπαιδευτικό Αναστάση Σαμαρά . Αναφέρθηκε στις περιπτώσεις εκείνες που χρειάζεται ΑΜΕΣΗ βοήθεια ο παθών και με τον τρόπο που μπορούμε - όσοι γνωρίζουμε - να προσφέρουμε στο "θύμα".


 Μαζί δε με τους .....βοηθούς του Νεκτάριο Ζαμπούνη και Μαρία Σαμαρά, έδωσαν σε μας έκαναν επίδειξη και τους τρόπους αντιμετώπισης. Ένας μικρός μπουφές απάλυνε λιγάκι το στομάχι  και την δίψα όσων παρακολούθησαν το σεμινάριο. Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού οι άνδρες που παρακολούθησαν το σεμινάριο.

























































 Αυτό το σεμινάριο καλό είναι τουλάχιστον οι διοικήσεις των δυο αθλητικών συλλόγων της Γαλάτιστας να ζητήσουν από τον κ.Σαμαρά να τους το παρουσιάσει μια και σε καθημερινή σχεδόμ βάση είναι εκτεθιμένοι σε ατυχήματα που χρειάζονται ΑΜΕΣΗ παροχή βοήθειας.
 Και από ότι μας είπε ο Αντιδήμαρχος Αλέκος Λακρός με πρωτοβουλία της Ιατρού του Π.Ι.Γαλάτιστας Μαρίας Δραγασάκη. βρέθηκαν χρήματα για αγορά ενός απινιδωτή και αυτή τη στιγμή αναμένονται οι προσφορές αγοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: